Den Helder

Enorm assortiment

Bij Comfort Trappen hebben wij de juiste trap voor iedereen in Den Helder. Of u nu een trap zoekt voor in uw huis of voor een bedrijf, bij ons vindt u het allemaal. Omdat wij vinden dat een mooie trap karakter en stijl aan een huis geeft hebben wij ze in alle soorten en maten in huis. Van klassieke tot moderne trappen en natuurlijk ook eenvoudige en overige trappen. Voor iedere wens maken wij in onze trappenfabriek een trap op maat. Of u nu een houten trap wilt of liever ander materiaal ziet, uw wens is onze opdracht!

Kiezen voor kwaliteit

Comfort Trappen gaat voor de beste kwaliteit van de regio Den Helder. Zowel in service als in producten streven wij het allerbeste na. Onze service houdt in dat we enorm klantgericht zijn en naar al uw wensen luisteren. Ook hebben we onze eigen bezorgservice die een snelle en goede levering garandeert ook in Den Helder.

De producten die wij maken zijn geweldig door een combinatie van vakmanschap en de beste materialen. Door de ervaring van meer dan 15 jaar binnen ons bedrijf weten we hoe we de klant tevreden houden.

Het hout dat wij gebruiken is van hoge kwaliteit en ook nog eens duurzaam want het beschikt over het FSC® keurmerk. Voor kwaliteit en duurzaamheid in Den Helder moet u dus bij ons zijn!

Den Helder

Traprenovatie

Als u al beschikt over een mooie trap die eigenlijk wel aan vervanging toe is, is traprenovatie een goede en voordelige optie voor u. Wij geven met de moderne technieken uw trap binnen een mum van tijd weer een frisse uitstraling. Doordat wij voor we aan de slag gaan bij u in Den Helder langskomen met inmeetapparatuur weten we precies wat we nodig hebben. De onderdelen worden dan in de trapfabriek al vast gemaakt zodat we bij u in Den Helder alleen nog hoeven te monteren. De daadwerkelijke traprenovatie kan dan ook binnen een paar uurtjes gedaan worden.

Prijzen

Comfort Trappen levert goede service en mooie producten in de omgeving van Den Helder. Daarnaast kunt u een een scherpe prijs van ons verwachten. Wij zorgen dat we voor ieder budget een geschikte trap kunnen leveren. Zo houden we een mooie trap voor iedereen in Den Helder betaalbaar. Benieuwd naar de mogelijkheden voor u? Informeer vandaag nog geheel vrijblijvend wat we voor u kunnen betekenen!