Trappen en Traprenovatie Den Haag

En nieuwe trap laten plaatsen in Den Haag

Welkom bij trappenfabriek Comfort Trappen, uw houten trappenspecialist in Den Haag voor nieuwbouw, verbouw en traprenovatie. Wij ontwerpen en maken al meer dan 15 jaar houten trappen in opdracht van aannemers, architecten, bedrijven en particulieren. U kunt bij ons terecht voor alle soorten trappen. Van luxe trappen die uw hal omtoveren tot het visitekaartje voor uw woning, tot een eenvoudige trap voor uw garage of kelder. Wij verzorgen het hele traject graag voor u. Van advies en ontwerp tot productie en plaatsing van uw droomtrap in Den Haag. Ook traprenovaties voeren wij graag en vakkundig voor u uit.

Den Haag

Dé trapspecialist in Den haag en omgeving

Comfort Trappen is niet voor niets al sinds jaar en dag een bekende trapspecialist in Den Haag en omgeving. Aannemers en architecten uit het hele land weten ons te vinden omdat wij bekend staan om de hoge kwaliteit, klantgerichtheid, maatwerk, diversiteit en milieubewustheid. Wij hebben reeds vele klanten in Den Haag die uiterst tevreden zijn over het houtwerk dat al jarenlang meegaat. Klantgerichtheid, maatwerk en diversiteit komen tot uiting in het scala aan klassieke, eenvoudige, moderne en overige trappen dat wij te bieden hebben. Wij geloven dat uw huis in Den Haag meer is dan alleen een dak boven uw hoofd. Een unieke trap geeft een persoonlijke uitstraling aan uw woning.

Wij werken waar mogelijk uitsluitend met FSC®-gecertificeerd hout.

Werkwijze van Comfort Trappen

Uw droomtrap in Den Haag begint altijd eerst met een gesprek waarin onze specialisten u van advies voorzien en uw wensen aanhoren. Zo zijn wij in staat om maatwerk te leveren aan particulieren en ondernemingen.

Speciale Projecten
Bovenkwart Trappen
foto-reportage-maart-2007-088-WP
Halfslag Trappen
1.-Klasieke-trap-opstap-donker-eiken_halfslag.
Luxe Trappen
Onderkwart Trappen
foto-reportage-maart-2007-182-WP
Rechte Steek Bordes
P3040871R-RSB-WP
Rechte Steek Trappen
DSC_3849-RS-WP
Z-Trappen

Als u nog geen concreet plaatje van uw perfecte trap in uw hoofd heeft, kunt u gerust langs komen om inspiratie op te doen in onze showroom.

Onze eigen inmeetploeg zal eventueel een kijkje komen nemen bij u thuis zodat u er zeker van bent dat u een trap op maat krijgt. Eenmaal ontworpen, zal uw trap op maat gemaakt worden in ons machinepark waar met behulp van computer gestuurd CNC frezen deze geproduceerd wordt. Tenslotte wordt uw trap in Den Haag geleverd en op deskundige wijze geplaatst door onze eigen bezorgservice.

Verschillende soorten trappen

Wij ontwerpen, produceren en plaatsen diverse soorten trappen. Bij Comfort Trappen is de klant koning, of u nu gaat voor klassiek, eenvoudig, modern of overig. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in nieuwbouw, maar verzorgen ook traprenovatie. Een traprenovatie zorgt er voor dat uw huis of pand weer een frisse uitstraling heeft. En dat hoeft niet duur te zijn! Onze specialisten komen bij u langs in Den Haag en hebben dankzij de modernste inmeetapparatuur uw trap binnen de kortste keren opgemeten. Dit zorgt er voor dat we de onderdelen niet meer ter plaatse hoeven op te meten maar direct kunnen monteren in de fabriek. Dit levert zowel voor u als voor ons een gigantische kostenbesparing op.

Meer informatie over trappen of traprenovatie?

Neem contact op met Comfort Trappen voor meer informatie en advies

Ontvang informatie over houten trappen, moderne trappen en traprenovatie in Den Haag

Als u plannen heeft om te gaan kiezen voor een nieuwe trap bij u in Den Haag, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. U kunt voor houten trappen, moderne trappen en traprenovatie bellen of mailen. U bent uiteraard altijd welkom voor een vrijblijvende aanvraag. Uw nieuwe houten trap of traprenovatie in Den Haag kunnen wij tot in de puntjes voor u regelen.