Trappen en Traprenovatie Delft

Aan het verbouwen en toe aan een nieuwe trap?

Trappen DelftBent u op zoek naar een vakman die voor u trappen in Delft kan leveren? In onze trappenfabriek maken wij iedere dag weer allerlei soorten trappen op maat. Wij leveren niet alleen een houten trap aan aannemers en architecten, maar ook aan de gemiddelde particulier in Delft. Als uw woning toe is aan een nieuwe trap vanwege veiligheidsredenen of gewoon omdat u een andere indeling in uw woning wenst, dan kunnen wij u zeer goed van dienst zijn. In Delft, maar ook in een overgroot deel van Nederland hebben wij al veel trappen geleverd in de afgelopen 15 jaar. Door onze ruime ervaring op dit vakgebied kunnen wij zeer goede garanties bieden. Onze houten trappen maken wij op maat en wij kunnen deze ook bij u Delft leveren en in elkaar zetten en monteren. Wilt u graag uw nieuwe trap zelf in elkaar zetten en monteren dan kan dat natuurlijk ook. Dat is een kostenbesparende manier. Wilt u echter tijd besparen? Laat dan onze vakmannen de trap in Delft monteren en gebruiksklaar maken.

Mooie uitstraling

Wilt u vanwege esthetische redenen uw trap vernieuwen? Misschien wist u het al, maar wij doen ook traprenovaties. Met een renovatie van uw trap behoudt u uw eigen oude vertrouwde trap, maar krijgt deze een geheel nieuw uiterlijk.Naast een nieuwe uitstraling zorgt dit ook voor een verlenging van de levensduur. Met de onderhoudsmiddelen, die u bij onze trappen geleverd krijgt, verlengt u ook de levensduur van uw nieuwe of vernieuwde trap. Als u tijd en geld wilt besparen kan een traprenovatie een goed alternatief zijn. Als u binnenkort ook één van onze trappen in Delft in uw (nieuwe) woning wilt laten prijken, dan hoeft u alleen maar even te bellen met onze medewerkers.

Een nieuwe houten trap, waar moet u rekening mee houden?

  • Ga bij uzelf na wat het doel en de functionaliteit van de trap moet zijn
  • Past de nieuwe trap in uw huidige indeling?
  • Wilt u een nieuwe uitstraling of moet de gehele trap vernieuwd worden?
  • Wilt u zelf de trap plaatsen? Of laat u dit door de vakman doen?
  • Wat is uw budget?

Wij leveren in Delft en in de rest van Nederland zeer betaalbare én betrouwbare trappen. Deze trappen kunnen dankzij onze onderhoudsmiddelen levenslang meegaan.

Wilt u meer weten over onze trappen in Delft?

Bel onze medewerkers op telefoonnummer: 0512-545080. En wie weet beklimt u binnenkort ook één van onze op maat gemaakte trappen in Delft.

Meer informatie over trappen of traprenovatie?

Neem contact op met Comfort Trappen voor meer informatie en advies

Speciale Projecten
Bovenkwart Trappen
foto-reportage-maart-2007-088-WP
Halfslag Trappen
1.-Klasieke-trap-opstap-donker-eiken_halfslag.
Luxe Trappen
Onderkwart Trappen
foto-reportage-maart-2007-182-WP
Rechte Steek Bordes
P3040871R-RSB-WP
Rechte Steek Trappen
DSC_3849-RS-WP
Z-Trappen