Trappen en Traprenovatie Dalfsen

Nieuwe trap, nieuwe uitstraling

Wilt u uw woning in Dalfsen een nieuwe uitstraling geven? En bent u in Dalfsen op zoek naar een specialist in trappen? Of heeft u een nieuwe woning in Dalfsen gekocht en wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Dan moet u bij Comfort Trappen zijn. Al meer dan 15 jaar mogen wij ons met recht de trappenspecialist van Nederland noemen. Dankzij onze eigen trappenfabriek en snelle bezorgservice kunnen wij de mooiste trappen in Dalfsen afleveren. Ook kunnen wij de montage en het onderhoud van houten trappen voor u verzorgen. Voor u het weet heeft u de nieuwe houten trap die uw woning in Dalfsen helemaal af zal maken! Ook traprenovaties voeren wij graag en vakkundig voor u uit.

Trends in trappen

Trappen DalfsenNaast specifieke kennis van ontwerp, productie en montage van trappen houden wij nauwlettend de trends op woon-en trapgebied in de gaten. Naast de klassieke houten trap kiezen steeds meer mensen voor een combinatie van materialen. Op deze manier ontstaat er een unieke trap die een persoonlijke uitstraling aan uw woning in Dalfsen geeft. U kunt onder andere kiezen uit de volgende materiaalcombinaties:

  • Hout en glas
  • Hout en roestvast staal
  • Hout en smeedijzer

Uw trap, uw veiligheid

Bij het plaatsen van een nieuwe trap is veiligheid belangrijk. Een ongeluk zit in een klein hoekje en een nare val is dan zo gemaakt. Vooral wanneer u kinderen heeft, moet het veiligheidsrisico zoveel mogelijk beperkt worden wanneer zij leren traplopen. Stevige trapleuningen en antislip matten zijn dan een must. Bij ons bent u ervan verzekerd dat wij goed op de hoogte zijn van alle veiligheidseisen en wetgeving waaraan nieuwe trappen moeten voldoen.

Profiteer van onze voordelen!

Bij het plaatsen van uw nieuwe trappen in Dalfsen profiteert bij ons van de volgende voordelen:

  • In onze eigen trappenfabriek produceren we maatwerk
  • Begeleiding gedurende het gehele traject
  • Uw wensen en voorkeuren staan voorop
  • Ook voor traprenovatie kunt u bij ons terecht
  • Voor ieder budget een ruime keuze trappen

Meer informatie over onze trappen?

Wij hopen dat wij u ook voor het plaatsen van trappen in Dalfsen van dienst mogen zijn. Wij bekijken graag met u de mogelijkheden voor het plaatsen van een nieuwe trap. Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen door te bellen naar 0512-545080. Ook kunt u uw gegevens achterlaten via ons online contactformulier. Wellicht gaan wij binnenkort al aan de slag om uw nieuwe trappen in Dalfsen te ontwerpen!

Meer informatie over trappen of traprenovatie?

Neem contact op met Comfort Trappen voor meer informatie en advies

Speciale Projecten
Bovenkwart Trappen
foto-reportage-maart-2007-088-WP
Halfslag Trappen
1.-Klasieke-trap-opstap-donker-eiken_halfslag.
Luxe Trappen
Onderkwart Trappen
foto-reportage-maart-2007-182-WP
Rechte Steek Bordes
P3040871R-RSB-WP
Rechte Steek Trappen
DSC_3849-RS-WP
Z-Trappen