Trappen en Traprenovatie Bodegraven

Een nieuwe trap laten plaatsen in Bodegraven

Welkom bij trappenfabriek Comfort Trappen, uw houten trappenspecialist in Bodegraven voor nieuwbouw, verbouw en traprenovatie. Wij ontwerpen en maken al meer dan 15 jaar houten trappen in opdracht van aannemers, architecten, bedrijven en particulieren. U kunt bij ons terecht voor alle soorten trappen. Van luxe trappen die uw hal omtoveren tot het visitekaartje voor uw woning, tot een eenvoudige trap voor uw garage of kelder. Wij verzorgen het hele traject graag voor u. Van advies en ontwerp tot productie en plaatsing van uw droomtrap. Ook traprenovaties voeren wij graag en vakkundig voor u uit.

Bodegraven

Dé trappenspecialist

Comfort Trappen staat al sinds jaar en dag bekend als een betrouwbare en deskundige trapspecialist in Bodegraven en omgeving. Aannemers, architecten maar ook particulieren uit het hele land weten ons te vinden. Wij leveren hoge kwaliteit werk, zijn klantgericht, leveren maatwerk, zijn divers en milieubewust. Comfort Trappen heeft reeds vele klanten in Bodegraven die uiterst tevreden zijn over het houtwerk dat een leven lang meegaat. Klantgerichtheid, maatwerk en diversiteit komen tot uiting in het scala aan klassieke, eenvoudige, moderne en overige trappen dat wij te bieden hebben.

Wij werken vanuit het geloof dat uw huis in Bodegraven meer is dan alleen een dak boven uw hoofd. Een unieke trap of traprenovatie geeft een persoonlijke uitstraling aan uw woning. Dankzij ons maatwerk kunt u optimaal genieten van een stijlvolle trap. Onze duurzame manier van werken komt tot uiting in het feit dat we zo efficiënt mogelijk werken met zo min mogelijk afval. Zo houden we niet alleen Bodegraven schoon, maar ook de rest van Nederland. Wij werken waar mogelijk uitsluitend met verantwoord FSC®-gecertificeerd hout.

Speciale Projecten
Bovenkwart Trappen
foto-reportage-maart-2007-088-WP
Halfslag Trappen
1.-Klasieke-trap-opstap-donker-eiken_halfslag.
Luxe Trappen
Onderkwart Trappen
foto-reportage-maart-2007-182-WP
Rechte Steek Bordes
P3040871R-RSB-WP
Rechte Steek Trappen
DSC_3849-RS-WP
Z-Trappen

Werkwijze van Comfort Trappen

Uw droomtrap in Bodegraven begint altijd eerst met een oriënterend gesprek waarin onze specialisten u van advies voorzien en uw wensen aanhoren. Zo zijn wij in staat om maatwerk te leveren aan particulieren en ondernemingen. Als u nog geen concreet plaatje van uw perfecte trap in uw hoofd heeft, kunt u gerust langs komen om inspiratie op te doen in onze showroom. Onze eigen inmeetploeg zal eventueel een kijkje komen nemen bij u thuis zodat u er zeker van bent dat u een trap op maat krijgt. Eenmaal ontworpen, zal uw trap op maat gemaakt worden in ons machinepark waar met behulp van computer gestuurd CNC frezen deze geproduceerd wordt. Tenslotte wordt uw trap in Bodegraven geleverd en op deskundige wijze geplaatst door onze eigen bezorgservice.

Verschillende soorten trappen

Wij ontwerpen, produceren en plaatsen diverse soorten trappen. Bij Comfort Trappen is de klant koning, of u nu gaat voor klassiek, eenvoudig, modern of overig. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in nieuwbouw, maar verzorgen ook traprenovatie. Een traprenovatie zorgt er voor dat uw huis of pand weer een frisse uitstraling heeft. En dat hoeft niet duur te zijn! Onze specialisten komen bij u langs in Bodegraven en hebben dankzij de modernste inmeetapparatuur uw trap binnen de kortste keren opgemeten. Dit zorgt er voor dat we de onderdelen niet meer ter plaatse hoeven op te meten maar direct kunnen monteren in de fabriek. Dit levert zowel voor u als voor ons een gigantische kostenbesparing op.

Meer informatie over trappen of traprenovatie?

Neem contact op met Comfort Trappen voor meer informatie en advies

Ontvang informatie over houten trappen, moderne trappen en traprenovatie in Bodegraven

Als u plannen heeft om te gaan kiezen voor een nieuwe trap bij u in Bodegraven, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. U kunt voor houten trappen, moderne trappen en traprenovatie bellen of mailen. U bent uiteraard altijd welkom voor een vrijblijvende aanvraag. Uw nieuwe houten trap of traprenovatie in Bodegraven kunnen wij tot in de puntjes voor u regelen.