Trappen en Traprenovatie Baarn

Maatwerk trappen tegen scherpe prijzen

Wilt u dat de trappen in Baarn van uw bestaande woning worden opgeknapt? Of heeft u een nieuwbouwwoning en bent u hiervoor op zoek naar houten trappen? Dan kunt u hiervoor terecht bij Comfort Trappen. In onze eigen trappenfabriek maken wij trappen op maat. Onze vakmannen maken precies wat u wilt. Dit kan een moderne houten trap zijn, maar ook een luxe ambachtelijk exemplaar of een klassieke wenteltrap. Hiervoor hanteren wij zeer scherpe prijzen. Wanneer gaan wij voor u in Baarn aan de slag?

Voor alle soorten trappen

In onze trappenfabriek ontwerpen en maken wij al ruim 15 jaar houten trappen op maat. U kunt bij ons terecht voor alle soorten trappen. Van een eenvoudig trapje voor uw garage tot een luxe houten trap die uw hal omtovert tot het visitekaartje van uw woning, wij verzorgen het hele traject van A tot Z voor u. Vanaf het advies en ontwerp tot de productie en de plaatsing van uw nieuwe trappen in Baarn.

Trappen Baarn

Uw droomtrap laten maken

Wij gaan voor perfectie, vanaf het begin tot het eind. Nadat wij uw droomtrap hebben gemaakt, leveren wij uw nieuwe trappen in Baarn bij u af. Wij beschikken over een eigen bezorgservice, waarmee wij trappen door heel Nederland bezorgen. Op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat uw houten trap in een perfecte conditie bij u in Baarn wordt afgeleverd. Tevens kunnen onze vakmensen de trap ook in uw woning plaatsen.

Traprenovatie in Baarn?

Ook voor een traprenovatie in Baarn kunt u bij onze trappenfabriek terecht. Bij ons is een traprenovatie niet zomaar een renovatie. Met behulp van de meest moderne technieken geven wij uw houten trap weer een frisse uitstraling. Natuurlijk doen wij dit op een zeer budgetvriendelijke wijze. Als u ons kiest voor een traprenovatie, dan levert u dit de volgende voordelen op:

  • Een kostenbesparing
  • Snel resultaat
  • Echt vakmanschap

Vraag onze adviseurs gerust eens naar de mogelijkheden.

Interesse in onze houten trappen?

Interesse in onze houten trappen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Als dé trapspecialist voorzien wij u graag van een vrijblijvend advies. Wij denken met u mee over het ontwerp. Vervolgens kunnen wij de houten trap voor u maken en bij u plaatsen. Wilt u ons inzetten in Baarn? Neemt dan contact met ons op via 0512-360408 of info@comfort-trappen.nl. Wij hopen dat wij u snel van dienst mogen zijn met uw trappen in Baarn!

Meer informatie over trappen of traprenovatie?

Neem contact op met Comfort Trappen voor meer informatie en advies

Speciale Projecten
Bovenkwart Trappen
foto-reportage-maart-2007-088-WP
Halfslag Trappen
1.-Klasieke-trap-opstap-donker-eiken_halfslag.
Luxe Trappen
Onderkwart Trappen
foto-reportage-maart-2007-182-WP
Rechte Steek Bordes
P3040871R-RSB-WP
Rechte Steek Trappen
DSC_3849-RS-WP
Z-Trappen