Trappen en Traprenovatie Apeldoorn

Maatwerk trappen voor particulieren en bedrijven

Zoekt u nieuwe trappen in Apeldoorn? Of wilt u uw houten trap laten renoveren? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken. Comfort Trappen is al meer dan 15 jaar dé expert in het maken en renoveren van trappen. Dankzij het maatwerk dat wij leveren, hebben wij een goede naam opgebouwd. In onze eigen trappenfabriek maken wij alle houten trappen zelf. Dit doen wij onder meer voor particulieren, aannemers, architecten, bedrijven en onderwijsinstellingen. U kunt ons in Apeldoorn inschakelen voor nieuwbouw, maar ook voor bestaande woningen. Wat kunnen wij voor u doen?

Onze trappen in ApeldoornTrappen Apeldoorn

Het maakt niet uit wat voor soort trap u zoekt, wij maken deze voor u. Wij zijn in staat om een uniek trapontwerp voor u te maken voor uw woning of bedrijfspand in Apeldoorn. Onze specialisten maken onder meer de volgende trappen:

  • Rechte modellen
  • Steektrappen met een draai onder of boven
  • Open en gesloten modellen
  • Z-trappen

Bent u op zoek naar een luxer exemplaar? Neem dan alsnog contact met ons op. Ook als u een luxe houten trap wilt, kunnen wij u helpen. Verder voeren wij tevens speciale projecten uit.

Een voordelige traprenovatie

Wij kunnen uw houten trap in Apeldoorn renoveren. Hiermee bespaart u veel kosten. Als onze vakmensen een traprenovatie uitvoeren, dan geeft dit een prachtig resultaat. Na de renovatie heeft uw woning een andere, frissere uitstraling. Als u uw trappen door ons laat opknappen, dan profiteert u van de volgende voordelen:

  • Een snel resultaat
  • Echt vakwerk
  • Een voordelige prijs

Uw droomtrap laten maken

Ons doel is om altijd te streven naar een perfect eindresultaat. Dit ziet u ook terug in onze service. Vanaf het begin tot het eind gaan wij voor het allerbeste. Nadat wij uw trappen hebben gemaakt, leveren wij deze in een perfecte staat bij u af in Apeldoorn. Dit doen wij met onze eigen bezorgservice. Eventueel kunnen wij ook de plaatsing verzorgen. Bij ons kunt u dus terecht voor een complete begeleiding.

Interesse in houten trappen, moderne trappen en traprenovatie?

Heeft u interesse in het vakwerk dat wij u in Apeldoorn bieden? Wilt u trappen in Apeldoorn laten plaatsen door ons? Dan hopen wij snel voor u aan de slag te gaan! U kunt ons bereiken door te bellen naar 0512-360408. Of stuur een e-mail naar info@comfort-trappen.nl . Onze vakmensen geven antwoord op al uw vragen en staan graag voor u klaar. Verder kunt u ook het contactformulier invullen. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk antwoorden. Bij ons kunt u terecht voor trappen in Apeldoorn.