Trappen en Traprenovatie Amsterdam

Een stijlvolle nieuwe trap laten plaatsen

Bent u op zoek naar een goede en mooie trap op maat? Dan zit u hier zeker goed. Ons bedrijf staat voor kwaliteit en klantgerichtheid. Alvorens uw trap naar de trappenfabriek gaat moet hij natuurlijk ontworpen worden. Dit gebeurt in onze eigen ontwerpstudio in nauw overleg met u. Voor wij gaan beginnen met ontwerpen komen we graag in Amsterdam bij u langs om uw wensen te bespreken. Ook uw budget, mogelijkheden en maten van de trap zullen dan de revue passeren. Alleen op deze manier kunnen wij bij u in Amsterdam het maatwerk leveren waar wij voor staan.

Ervaring en kwaliteit van onze trappen

Een veel gehoorde opmerking van onze klanten is dat een trap van ons klopt tot in ieder detail. Dit is precies wat wij nastreven en wat u volgens ons verdient! Door de meer dan 15 jaar ervaring met trappen, weet ons bedrijf precies wat er wordt gevraagd. Binnen ons bedrijf schuilt een enorme ervaring en vakmanschap. Samen met de beste materialen zorgt dit ervoor dat u een trap van de hoogste kwaliteit van ons kunt verwachten. Ook op het gebied van traprenovatie en onderhoud in Amsterdam zijn wij de absolute specialisten!

Ruim assortiment trappen

Ons bedrijf staat garant voor goede kwaliteit. Maar ook voor een ruim assortiment trappen in Amsterdam zijn wij de juiste keuze. Wat voor trap u ook wilt, bij ons zult u hem zeker vinden. Wij leveren niet alleen klassieke maar ook moderne houten trappen. Ook voor eenvoudige trappen voor bijvoorbeeld de kelder bent u bij ons aan het goede adres.

Amsterdam

Speciale Projecten
Bovenkwart Trappen
foto-reportage-maart-2007-088-WP
Halfslag Trappen
1.-Klasieke-trap-opstap-donker-eiken_halfslag.
Luxe Trappen
Onderkwart Trappen
foto-reportage-maart-2007-182-WP
Rechte Steek Bordes
P3040871R-RSB-WP
Rechte Steek Trappen
DSC_3849-RS-WP
Z-Trappen

Als u iets anders wilt kijkt u bij overige trappen of we kijken bij u in Amsterdam wat voor bijzonders we zouden kunnen maken. Een mooie trap van ons bedrijf geeft stijl en karakter aan uw woning in Amsterdam.

Service en prijzen van Comfort Trappen

Comfort trappen biedt maatwerk aan tegen een prijs die voor iedereen betaalbaar is. De service die daarvoor nodig is stelt u als klant centraal. Onze eigen bezorgservice zorgt dat onze producten ongeschonden bij u in Amsterdam arriveren. Natuurlijk kan ook de plaatsing vervolgens door ons gerealiseerd worden. Wanneer uw interesse is gewekt kunt u contact met ons opnemen. U kunt geheel vrijblijvend eens informeren naar wat voor u de mogelijkheden kunnen zijn. Hopelijk zien we u snel terug om ook uw trapwens werkelijkheid te laten worden!

Meer informatie over trappen of traprenovatie?

Neem contact op met Comfort Trappen voor meer informatie en advies

Ontvang informatie over houten trappen, moderne trappen en traprenovatie in Amsterdam

Als u plannen heeft om te gaan kiezen voor een nieuwe trap bij u in Amsterdam, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. U kunt voor houten trappen, moderne trappen en traprenovatie bellen of mailen. U bent uiteraard altijd welkom voor een vrijblijvende aanvraag. Uw nieuwe houten trap of traprenovatie in Amsterdam kunnen wij tot in de puntjes voor u regelen.