Trappen en Traprenovatie Amstelveen

Voor de mooiste trappen

Trappen Amstelveen
Voor de beste trappen in Amstelveen moet u bij Comfort Trappen zijn. Wij maken namelijk al meer dan 15 jaar de mooiste houten trappen in onze eigen trappenfabriek. Doordat we met kwalitatief hoogwaardige materialen werken, kunnen we u kwaliteit garanderen. Ons aanbod is heel divers en we denken ook graag met u mee in Amstelveen. Maatwerk staat bij ons voorop, evenals klantgerichtheid. Wij vinden het heel belangrijk dat u tevreden bent met onze houten trappen en we proberen dan ook aan uw wensen te voldoen.

Een trap laten maken

Weet u niet of u voor bijvoorbeeld een Z-trap moet gaan, een rechte steek of bovenkwart trappen? Dan denken we hierover graag met u mee. Onze vakmensen geven u in Amstelveen graag advies over het hele traject. Doordat wij de regels en veiligheidseisen kennen, weten we precies wat er wel of niet mogelijk is. Daardoor kunnen we ook een ontwerp voor u maken, dat we vervolgens produceren in onze eigen trappenfabriek. Vervolgens komen onze vakmensen uw trappen bij u plaatsen in Amstelveen.

Opknappen trappen in Amstelveen

Het is nog niet zo eenvoudig om in een bewoond huis een nieuwe houten trap te plaatsen, wanneer nog gebruikgemaakt moet worden van de bovenverdieping. In veel gevallen is dat ook niet nodig. Het renoveren van trappen is dan een goed alternatief. Een traprenovatie zorgt er voor dat uw huis of pand weer een frisse uitstraling krijgt. We gebruiken dan de basis en plaatsen onder meer nieuwe stootborden. Zo ziet uw houten trap er weer als nieuw uit zonder dat u hier overlast van heeft. Ook scheelt het u in Amstelveen veel geld.

Profiteer van 15 jaar ervaring

Als bedrijf hebben we meer dan 15 jaar ervaring met trappen in Amstelveen en daar kunt u nu ook van profiteren. Want dankzij onze jarenlange expertise weten we precies wat wel of niet werkt. Maar dat is nog niet alles wat wij u te bieden hebben in Amstelveen:

  • Maatwerk dankzij eigen trappenfabriek
  • Betaalbare prijzen
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Klantgerichte service
  • Zeer ruim aanbod trappen

Wilt u meer weten over houten trappen, moderne trappen en traprenovatie?

Heeft u interesse in ons vakmanschap? Dan kunt u op diverse manieren contact met ons opnemen. Allereerst kunt u bellen naar 0512-360408, wanneer u ons persoonlijk wil spreken. Geeft u de voorkeur aan het sturen van een e-mail? Dan kunt u mailen naar info@comfort-trappen.nl. U mag ook ons contactformulier invullen en wij zullen hier dan zo snel mogelijk op reageren. Wanneer u maatwerk en kwaliteit belangrijk vindt, dan vindt u bij ons de trappen in Amstelveen die u zoekt!

Speciale Projecten
Bovenkwart Trappen
foto-reportage-maart-2007-088-WP
Halfslag Trappen
1.-Klasieke-trap-opstap-donker-eiken_halfslag.
Luxe Trappen
Onderkwart Trappen
foto-reportage-maart-2007-182-WP
Rechte Steek Bordes
P3040871R-RSB-WP
Rechte Steek Trappen
DSC_3849-RS-WP
Z-Trappen

Meer informatie over trappen of traprenovatie?

Neem contact op met Comfort Trappen voor meer informatie en advies