Trappen en Traprenovatie Amersfoort

Dé trapspecialist in Amersfoort

Welkom bij trappenfabriek Comfort Trappen, uw houten trappen specialist in Amersfoort voor nieuwbouw, verbouw en traprenovatie. Wij ontwerpen en monteren al meer dan 15 jaar in opdracht van aannemers, architecten, bedrijven en particulieren. U kunt bij Comfort Trappen terecht voor zowel maatwerk als seriematige productie. Bij ons is er voor elk wat wils, voor ieder budget. Wij realiseren elke soort trap in Amersfoort, of u nou voor klassiek, modern, eenvoudig of overig gaat. Wij leveren zowel een complete droomtrap maar ook trapdelen en halffabricaten. Wij streven ernaar om het gehele traject voor u te verzorgen, van advies tot plaatsing van uw droomtrap in Amersfoort.

Filosofie van Comfort Trappen

Comfort Trappen staat al sinds jaar en dag bekende als een betrouwbare en deskundige trapspecialist in Amersfoort en omgeving. Aannemers, architecten maar ook particulieren uit het hele land weten ons te vinden. Wij leveren hoge kwaliteit werk, zijn klantgericht, leveren maatwerk, zijn divers en milieubewust. Comfort Trappen heeft reeds vele klanten die uiterst tevreden zijn over het houtwerk dat een leven lang meegaat. Klantgerichtheid, maatwerk en diversiteit komen tot uiting in het scala aan klassieke, eenvoudige, moderne en overige trappen dat wij te bieden hebben. Wij werken vanuit het geloof dat uw huis in Amersfoort meer is dan alleen een dak boven uw hoofd. Een unieke trap of traprenovatie geeft een persoonlijke uitstraling aan uw woning. Onze duurzame manier van werken komt tot uiting in het feit dat we zo efficiënt mogelijk werken met zo min mogelijk afval. Wij werken waar mogelijk uitsluitend met verantwoord FSC®-gecertificeerd hout.

Amersfoort
Houten trap Amersfoort

Speciale Projecten
Bovenkwart Trappen
foto-reportage-maart-2007-088-WP
Halfslag Trappen
1.-Klasieke-trap-opstap-donker-eiken_halfslag.
Luxe Trappen
Onderkwart Trappen
foto-reportage-maart-2007-182-WP
Rechte Steek Bordes
P3040871R-RSB-WP
Rechte Steek Trappen
DSC_3849-RS-WP
Z-Trappen

Laat een trap op maat maken

Uw droomtrap in Amersfoort begint altijd eerst met een gesprek waarin onze specialisten u proberen beter te leren kennen. Zo kunnen zij u van advies op maat voorzien. Ook als u nog geen concreet plaatje in uw hoofd heeft, kunt u gerust langs komen om inspiratie voor uw droomtrap op te doen in onze showroom. Nadat onze eigen inmeetploeg bij u thuis is geweest, zal uw trap op maat gemaakt worden in ons machinepark. Daar wordt met behulp van computergestuurd CNC frezen uw trap geproduceerd. Tenslotte wordt uw trap in Amersfoort geleverd en op deskundige wijze geplaatst door onze eigen bezorgservice.

Verschillende soorten trappen

Comfort Trappen ontwerpt, produceert en plaatst diverse soorten als klassiek, eenvoudig, modern of overig. Dit gaat zowel op voor nieuwbouw als voor traprenovatie. Bij nieuwbouw kunt u kiezen uit een unieke trap naar uw wensen of kiezen uit één van de seriematig geproduceerde trappen. Seriematige trappen zijn vooral aan te raden voor grote aannemers. Een traprenovatie wordt vaker gekocht door particulieren in Amersfoort. Dankzij een traprenovatie wordt uw huis weer als nieuw. Wij streven naar een zoveel mogelijk persoonlijke aanpak. Dat begint met advies en inmeting en eindigt met levering en plaatsing door onze bezorgservice.

Meer informatie over trappen of traprenovatie?

Neem contact op met Comfort Trappen voor meer informatie en advies

Ontvang informatie over houten trappen, moderne trappen en traprenovatie in Amersfoort

Als u plannen heeft om te gaan kiezen voor een nieuwe trap bij u in Amersfoort, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. U kunt voor houten trappen, moderne trappen en traprenovatie bellen of mailen. U bent uiteraard altijd welkom voor een vrijblijvende aanvraag. Uw nieuwe houten trap of traprenovatie in Amersfoort kunnen wij tot in de puntjes voor u regelen.