Trappen en Traprenovatie Groningen

Traprenovatie of trap op maat laten maken in Groningen?

Als u woonachtig bent in Groningen of in de omgeving, dan kan Comfort Trappen als specialist de leverancier zijn die u zoekt. Of u nu een compleet nieuwe trap wilt laten plaatsen of een traprenovatie in Groningen uit wilt laten voeren maakt niet uit. Wij kunnen u een totaalpakket voor houten trappen en andere trappen leveren met alle producten die wij in eigen beheer kunnen ontwikkelen en plaatsen. Niet alleen zijn wij er voor de leveringen aan particulieren, maar ook aannemers en andere bedrijven die een trap af willen nemen kunnen voor maatwerk bij ons terecht. Wij bieden ons aan als een betrouwbare partner als het gaat om traprenovatie en het maken van nieuwe trappen in Groningen. Onze eigen bezorgdienst kan u bovendien voorzien van al het materiaal dat u nodig heeft.

Oneindige mogelijkheden bij Comfort Trappen

Kiest u voor ons om uw materialen in Groningen te bezorgen, dan kunt u rekenen op een breed scala aan producten. Niet alleen verzorgen wij traprenovatie en leveren wij een nieuwe trap in Groningen, maar juist het hele totaalplaatje kunt u van ons verwachten. Onze ontwikkeling gaat verder en uiteraard is het bij ons mogelijk om een complete trap af te nemen. Hieronder vindt u de producten die wij u altijd uit kunnen leveren.

  • Antislip producten
  • Bevestigingsmaterialen
  • Leuningen en accessoires
  • Onderhoudsproducten
  • Spijlen
  • Trappen

Houten trappen en Traprenovatie Groningen

Speciale Projecten
Bovenkwart Trappen
foto-reportage-maart-2007-088-WP
Halfslag Trappen
1.-Klasieke-trap-opstap-donker-eiken_halfslag.
Luxe Trappen
Onderkwart Trappen
foto-reportage-maart-2007-182-WP
Rechte Steek Bordes
P3040871R-RSB-WP
Rechte Steek Trappen
DSC_3849-RS-WP
Z-Trappen

Geen enkele trap is hetzelfde

Ieder huis dat gebouwd wordt is anders en dat weten wij als geen ander. Wilt u in uw woning in Groningen dus een nieuwe trap gaan plaatsen of een trap laten renoveren, dan zal dit altijd maatwerk zijn. Dankzij onze eigen fabriek kunnen wij een compleet pakket op maat gemaakt aan u leveren. Wij kunnen bij u aan huis de maatvoering compleet inmeten, zodat wij in eigen fabriek alles op maat voor u kunnen maken. Bij Comfort Trappen kunt u overigens rekenen op een uitgebreide keuze qua stijlen. Zo kunnen wij uw trap modern afleveren, maar ook in een stijlvolle of klassieke stijl. Dat geldt zowel voor een traprenovatie als voor onze nieuwe trappen.

Milieubewuste productie van houten trappen

Een milieubewuste productie is voor ons erg belangrijk. Wij gaan altijd voor een zorgvuldige productie, waarbij wij milieubewust omgaan met onze materialen. Bovendien zijn alle materialen die u van ons in Groningen geleverd krijgt FSC® gecertificeerd. Wanneer u de keuze laat vallen op een van de verschillende nieuwe houten trappen in Groningen, dan kunt u rekenen op een hoge kwaliteit.

Meer informatie over trappen of traprenovatie?

Neem contact op met Comfort Trappen voor meer informatie en advies

Ontvang informatie over houten trappen, moderne trappen en traprenovatie in Groningen

Als u plannen heeft om te gaan kiezen voor een nieuwe trap bij u in Groningen, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. U kunt voor houten trappen, moderne trappen en traprenovatie bellen of mailen. U bent uiteraard altijd welkom voor een vrijblijvende aanvraag. Uw nieuwe houten trap of traprenovatie in Groningen kunnen wij tot in de puntjes voor u regelen.