Groningen

Vind ook de juist trap op maat?

Als u woonachtig bent in Groningen of in de omgeving, dan kan Comfort Trappen als specialist de leverancier zijn die u zoekt. Of u nu een compleet nieuwe trap wilt laten plaatsen of een traprenovatie uit wilt laten voeren maakt niet uit. Wij kunnen u een totaalpakket voor trappen leveren met alle producten die wij in eigen beheer kunnen ontwikkelen en plaatsen. Niet alleen zijn wij er voor de leveringen aan particulieren, maar ook aannemers die een trap af willen nemen kunnen voor maatwerk bij ons terecht. Wij bieden ons aan als een betrouwbare partner, die u in Groningen met een eigen bezorgdienst kan voorzien van het materiaal dat u nodig heeft.

Mogelijkheden

Kiest u voor ons om uw materialen in Groningen te bezorgen, dan kunt u rekenen op een breed scala aan producten. Niet alleen leveren wij een trap in Groningen, maar juist het hele totaalplaatje kunt u van ons verwachten. Onze ontwikkeling gaat verder en uiteraard is het bij ons mogelijk om een complete trap af te nemen. Hieronder vindt u de producten die wij u altijd uit kunnen leveren.

  • Antislip producten
  • Bevestigingsmaterialen
  • Leuningen en accessoires
  • Onderhoudsproducten
  • Spijlen
  • Trappen

Houten trappen Groningen

Geen enkele trap is hetzelfde

Ieder huis dat gebouwd wordt is anders en dat weten wij als geen ander. Wilt u in uw woning in Groningen dus een nieuwe trap gaan plaatsen, dan zal dit altijd maatwerk zijn. Dankzij onze eigen fabriek kunnen wij een compleet pakket op maat gemaakt aan u leveren. Wij kunnen bij u aan huis de maatvoering compleet inmeten, zodat wij in eigen fabriek alles op maat voor u kunnen maken. Bij Comfort Trappen kunt u overigens rekenen op een uitgebreide keuze qua stijlen. Zo kunnen wij uw trap modern afleveren, maar ook in een stijlvolle of klassieke stijl.

Milieubewuste productie

Een milieubewuste productie is voor ons erg belangrijk. Wij gaan altijd voor een zorgvuldige productie, waarbij wij milieubewust omgaan met onze materialen. Bovendien zijn alle materialen die u van ons in Groningen geleverd krijgt FSC® gecertificeerd. Wanneer u de keuze laat vallen op een van de verschillende nieuwe houten trappen in Groningen, dan kunt u rekenen op een hoge kwaliteit.

Bel of mail voor al onze mogelijkheden

Wilt u meer weten over traprenovatie of het plaatsen van een nieuwe trap, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Uiteraard zijn wij telefonisch goed bereikbaar en is het ook mogelijk om een e-mail te sturen. Een nieuwe trap zetten als aannemer of een trap laten plaatsen als particulier. Alle mogelijkheden liggen voor uw woning of bedrijf in Groningen helemaal open, waarbij wij service en kwaliteit altijd zullen garanderen.

Onderkwart trap

Houten trappen

Luxe Bovenkwart trap

Hoogeveen

Eenvoudige rechte steektrap

P3310522R-RS-WP

Halfslag trap

DSC_3933-WP