Trappen en Traprenovatie Almere

Een stijlvolle nieuwe trap laten plaatsen

Welkom bij trappenfabriek Comfort Trappen, uw houten trappen specialist in Almere voor nieuwbouw, verbouw en renovatie. Wij hebben ons jaren geleden toegelegd op de productie van trappen op maat, maar ook voor een gestandariseerd trappen pakket kunt u bij ons terecht. U kunt uitstekend trappen bij ons aanschaffen voor uw herenhuis maar ook een eenvoudige trap voor uw garage bij u thuis in Almere. Voor elke prijs kunt bij ons terecht ook voor het kleinste budget! Wij helpen u in het gehele project van het uitkiezen van de kleuren tot het vast schroeven van de trap.

Almere
Almere

Laat een trap op maat maken in Almere

Comfort Trappen is niet voor niets al sinds jaar en dag een bekende trapspecialist in Almere en omgeving. Aannemers en architecten uit het hele land weten ons te vinden omdat wij bekend staan om de hoge kwaliteit, klantgerichtheid, maatwerk, diversiteit en milieubewustheid. Wij hebben reeds vele klanten in Almere die uiterst tevreden zijn over het houtwerk dat al jarenlang meegaat. Klantgerichtheid, maatwerk en diversiteit komen tot uiting in het scala aan klassieke, eenvoudige, moderne en overige trappen dat wij te bieden hebben. Wij geloven dat uw huis in Almere meer is dan alleen een dak boven uw hoofd. Een unieke trap geeft een persoonlijke uitstraling aan uw woning. Wij werken waar mogelijk uitsluitend met FSC®-gecertificeerd hout.

Onze werkwijze

Uw droomtrap in Almere begint altijd eerst met een gesprek waarin onze specialisten u proberen beter te leren kennen. Zo kunnen zij u van advies op maat voorzien.

Speciale Projecten
Bovenkwart Trappen
foto-reportage-maart-2007-088-WP
Halfslag Trappen
1.-Klasieke-trap-opstap-donker-eiken_halfslag.
Luxe Trappen
Onderkwart Trappen
foto-reportage-maart-2007-182-WP
Rechte Steek Bordes
P3040871R-RSB-WP
Rechte Steek Trappen
DSC_3849-RS-WP
Z-Trappen

Hoe wordt uw trap gemaakt?

Wij ontwerpen, produceren en plaatsen diverse soorten trappen. Bij Comfort Trappen is de klant koning, of u nu gaat voor klassiek, eenvoudig, modern of overig. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in nieuwbouw, maar verzorgen ook traprenovatie. Een traprenovatie zorgt er voor dat uw huis of pand weer een frisse uitstraling heeft. En dat hoeft niet duur te zijn! Onze specialisten komen bij u langs in Almere en hebben dankzij de modernste inmeetapparatuur uw trap binnen de kortste keren opgemeten. Dit zorgt er voor dat we de onderdelen niet meer ter plaatse hoeven op te meten maar direct kunnen monteren in de fabriek. Dit levert zowel voor u als voor ons een gigantische kostenbesparing op.

Nadat onze eigen inmeetploeg bij u thuis is geweest, zal uw trap op maat gemaakt worden in ons machinepark. Daar wordt met behulp van computergestuurd CNC frezen uw trap geproduceerd. Tenslotte wordt uw trap in Almere geleverd en op deskundige wijze geplaatst door onze eigen bezorgservice. Ook als u nog geen concreet plaatje in uw hoofd heeft, kunt u gerust langs komen om inspiratie voor uw droomtrap op te doen in onze showroom.

Meer informatie over trappen of traprenovatie?

Neem contact op met Comfort Trappen voor meer informatie en advies

Ontvang informatie over houten trappen, moderne trappen en traprenovatie in Almere

Als u plannen heeft om te gaan kiezen voor een nieuwe trap bij u in Almere, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. U kunt voor houten trappen, moderne trappen en traprenovatie bellen of mailen. U bent uiteraard altijd welkom voor een vrijblijvende aanvraag. Uw nieuwe houten trap of traprenovatie in Almere kunnen wij tot in de puntjes voor u regelen.