Trappen en Traprenovatie Almelo

Comfort Trappen in Almelo

Kan uw woning in Almelo wel een opknapbeurt gebruiken? En bent u op zoek naar de beste leverancier van trappen in Almelo, dan bent u bij Comfort Trappen aan het juiste adres. Comfort Trappen is al meer dan 15 jaar specialist op het gebied van het produceren en leveren van trappen, traprenovatie en onderhoud. Tot ons klantenbestand horen aannemers, particulieren, bedrijven en architecten. Betrouwbaarheid, kwaliteit en duurzaamheid en het belang van onze klant staan daarbij altijd voorop. Wanneer u tevreden bent, zijn wij dat ook en wij van Comfort Trappen hopen u ook in Almelo van dienst te kunnen zijn.

Begeleiding van A tot Z

Trappen AlmeloU kunt Comfort Trappen te alle tijden inschakelen voor het plaatsen van trappen in Almelo. Of het nu gaat om een nieuwbouwwoning, of eeuwenoud bedrijfspand; ons team van vakkundige specialisten staat voor u klaar. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan trappen. Van luxe trappen, die uw woning van een ware entree voorzien, tot eenvoudig kelder-of garagetrapje. Van advies en ontwerp tot de uiteindelijke productie en plaatsing van uw trap in Almelo, blijven wij betrokken en verzorgen wij het gehele traject. Ook het periodieke onderhoud van uw trap blijven wij graag voor u doen.

Vernieuwen of renoveren?

Wanneer u een compleet nieuwe trap wilt laten plaatsen in Almelo, dan heeft u bij Comfort Trappen ruime keuze uit verschillende materialen, vormen en stijlen. Gaat u voor klassiek of modern? Een houten trap of een combinatie van materialen? Voor trendy of tijdloos? Wij bekijken graag met u de mogelijkheden en adviseren u waar nodig. Comfort Trappen biedt u:

  • Betaalbare en eerlijke prijzen
  • Beste kwaliteit materialen
  • Deskundig advies en montage
  • Maatwerk volgens wetgeving en veiligheidseisen

Wanneer u in plaats van een compleet nieuwe trap voor een goedkoper alternatief wilt gaan, bieden wij onze traprenovatie aan. Oudere trappen die slijtage vertonen kunnen door middel van een traprenovatie een nieuwe frisse uitstraling krijgen. Ook houten trappen, die een speciale behandeling vereisen, zijn bij Comfort Trappen in goede handen. U bent op deze manier vele euro’s goedkoper uit! Doordat wij in onze eigen trappenfabriek de materialen op maat kunnen maken, is het mogelijk om de renovatie bij u in huis snel uit te voeren.

Meer weten over Comfort Trappen?

Is uw interesse gewekt en wilt u meer informatie over het leveren van onze trappen in Almelo? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten staan altijd voor u klaar. Laat uw gegevens achter via het contactformulier of bel ons op 0512-545080 voor vrijblijvend persoonlijk advies. Hopelijk mogen wij u binnenkort in Almelo als klant verwelkomen!

Meer informatie over trappen of traprenovatie?

Neem contact op met Comfort Trappen voor meer informatie en advies

Speciale Projecten
Bovenkwart Trappen
foto-reportage-maart-2007-088-WP
Halfslag Trappen
1.-Klasieke-trap-opstap-donker-eiken_halfslag.
Luxe Trappen
Onderkwart Trappen
foto-reportage-maart-2007-182-WP
Rechte Steek Bordes
P3040871R-RSB-WP
Rechte Steek Trappen
DSC_3849-RS-WP
Z-Trappen