Trappen en Traprenovatie Alkmaar

Begeleiding bij hele traject

Trappen Alkmaar
Zijn uw trappen in Alkmaar aan vervanging toe? Of wilt u graag een traprenovatie laten uitvoeren? Vraag dan de trapspecialisten van Comfort Trappen om u te helpen. Met meer dan 15 jaar ervaring mogen wij ons met recht experts noemen. U kunt bij ons terecht voor advies en ontwerp, waarbij we uiteraard rekening houden met wetgeving en veiligheidseisen. In onze trappenfabriek maken we vervolgens uw houten trap volledig naar wens en zorgen we voor een correcte plaatsing. U heeft nergens omkijken naar en hoeft alleen maar te genieten van uw trappen in Alkmaar!

Maatwerk staat voorop

Voor ons is het heel belangrijk dat u tevreden bent met uw trappen. Alleen dan kunnen wij ook tevreden zijn. Onze werkwijze is daarom heel klantgericht en we denken graag met u mee. U vindt bij ons verschillende trapsoorten, bijvoorbeeld met een draai erin, een bordes (vlak tussenstuk) en natuurlijk ook rechte trappen. Heeft u een bijzondere wens in Alkmaar? Daar draaien wij onze hand ook niet voor om. Inmiddels hebben we met vele tevreden opdrachtgevers mogen werk, zowel bedrijven als particulieren. Bent u de volgende?

Hoe wordt uw trap gemaakt?

Wij ontwerpen, produceren en plaatsen diverse soorten trappen. Bij Comfort Trappen is de klant koning, of u nu gaat voor klassiek, eenvoudig, modern of overig. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in nieuwbouw, maar verzorgen ook traprenovatie. Een traprenovatie zorgt er voor dat uw huis of pand weer een frisse uitstraling heeft. En dat hoeft niet duur te zijn! Onze specialisten komen bij u langs in Alkmaar en hebben dankzij de modernste inmeetapparatuur uw trap binnen de kortste keren opgemeten. Dit zorgt er voor dat we de onderdelen niet meer ter plaatse hoeven op te meten maar direct kunnen monteren in de fabriek. Dit levert zowel voor u als voor ons een gigantische kostenbesparing op.

Nadat onze eigen inmeetploeg bij u thuis is geweest, zal uw trap op maat gemaakt worden in ons machinepark. Daar wordt met behulp van computergestuurd CNC frezen uw trap geproduceerd. Tenslotte wordt uw trap in Alkmaar geleverd en op deskundige wijze geplaatst door onze eigen bezorgservice. Ook als u nog geen concreet plaatje in uw hoofd heeft, kunt u gerust langs komen om inspiratie voor uw droomtrap op te doen in onze showroom.

Traprenovatie in Alkmaar

Soms is de basis van uw houten trap nog in orde. Het is dan voldoende om deze te laten opknappen, bijvoorbeeld door nieuwe stootborden te laten plaatsen. Ook dit kunnen we voor u doen in Alkmaar. Het grote voordeel is dat dit in een mum van tijd te realiseren is. Bovendien hoeft het u niet veel te kosten. De resultaten zijn daarentegen fenomenaal: u zult merken dat uw houten trap zichtbaar opknapt en er weer als nieuw uitziet.

Zo onderscheiden wij ons

Gaat het om trappen, dan is de concurrentie groot. Dat zien wij ook in. Daarom doen we iedere dag opnieuw ons uiterste best voor onze klanten. Op die manier willen we ons onderscheiden van onze concurrenten. Voor u heeft dit de volgende voordelen in Alkmaar:

  • Wij leveren enkel maatwerk uit onze eigen trappenfabriek.
  • U kunt bij ons rekenen op de beste kwaliteit.
  • Onze vakmensen hebben meer dan 15 jaar ervaring.
  • Wij geven u in Alkmaar graag vrijblijvend advies.
  • Onze prijzen zijn heel scherp en betaalbaar.

Graag vrijblijvend advies?

Wilt u houten trappen laten plaatsen? Dan bent u bij ons in Alkmaar op de juiste plek. Maar ook kunnen we andere trappen voor u maken. Wilt u hier graag meer over weten? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij helpen u graag. U bereikt ons telefonisch op 0512-360408 of u kunt een e-mail sturen naar info@comfort-trappen.nl. Onze vakmensen vertellen u graag meer over wat er voor u mogelijk is op het vlak van trappen in Alkmaar.

Meer informatie over trappen of traprenovatie?

Neem contact op met Comfort Trappen voor meer informatie en advies

Speciale Projecten
Bovenkwart Trappen
foto-reportage-maart-2007-088-WP
Halfslag Trappen
1.-Klasieke-trap-opstap-donker-eiken_halfslag.
Luxe Trappen
Onderkwart Trappen
foto-reportage-maart-2007-182-WP
Rechte Steek Bordes
P3040871R-RSB-WP
Rechte Steek Trappen
DSC_3849-RS-WP
Z-Trappen