Trappen Alkmaar

Begeleiding bij hele traject

Trappen Alkmaar
Zijn uw trappen in Alkmaar aan vervanging toe? Of wilt u graag een traprenovatie laten uitvoeren? Vraag dan de trapspecialisten van Comfort Trappen om u te helpen. Met meer dan 15 jaar ervaring mogen wij ons met recht experts noemen. U kunt bij ons terecht voor advies en ontwerp, waarbij we uiteraard rekening houden met wetgeving en veiligheidseisen. In onze trappenfabriek maken we vervolgens uw houten trap volledig naar wens en zorgen we voor een correcte plaatsing. U heeft nergens omkijken naar en hoeft alleen maar te genieten van uw trappen in Alkmaar!

Maatwerk staat voorop

Voor ons is het heel belangrijk dat u tevreden bent met uw trappen. Alleen dan kunnen wij ook tevreden zijn. Onze werkwijze is daarom heel klantgericht en we denken graag met u mee. U vindt bij ons verschillende trapsoorten, bijvoorbeeld met een draai erin, een bordes (vlak tussenstuk) en natuurlijk ook rechte trappen. Heeft u een bijzondere wens in Alkmaar? Daar draaien wij onze hand ook niet voor om. Inmiddels hebben we met vele tevreden opdrachtgevers mogen werk, zowel bedrijven als particulieren. Bent u de volgende?

Renovatie trappen in Alkmaar

Soms is de basis van uw houten trap nog in orde. Het is dan voldoende om deze te laten opknappen, bijvoorbeeld door nieuwe stootborden te laten plaatsen. Ook dit kunnen we voor u doen in Alkmaar. Het grote voordeel is dat dit in een mum van tijd te realiseren is. Bovendien hoeft het u niet veel te kosten. De resultaten zijn daarentegen fenomenaal: u zult merken dat uw houten trap zichtbaar opknapt en er weer als nieuw uitziet.

Zo onderscheiden wij ons

Gaat het om trappen, dan is de concurrentie groot. Dat zien wij ook in. Daarom doen we iedere dag opnieuw ons uiterste best voor onze klanten. Op die manier willen we ons onderscheiden van onze concurrenten. Voor u heeft dit de volgende voordelen in Alkmaar:

  • Wij leveren enkel maatwerk uit onze eigen trappenfabriek.
  • U kunt bij ons rekenen op de beste kwaliteit.
  • Onze vakmensen hebben meer dan 15 jaar ervaring.
  • Wij geven u in Alkmaar graag vrijblijvend advies.
  • Onze prijzen zijn heel scherp en betaalbaar.

Graag vrijblijvend advies?

Wilt u houten trappen laten plaatsen? Dan bent u bij ons in Alkmaar op de juiste plek. Maar ook kunnen we andere trappen voor u maken. Wilt u hier graag meer over weten? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij helpen u graag. U bereikt ons telefonisch op 0512-360408 of u kunt een e-mail sturen naar info@comfort-trappen.nl. Onze vakmensen vertellen u graag meer over wat er voor u mogelijk is op het vlak van trappen in Alkmaar.