Trappen en Traprenovatie Zwolle

Een stijlvolle nieuwe trap laten plaatsen

Of u nu gaat voor een traprenovatie, een nieuwe houten trap of op zoek bent naar andere trappen in Zwolle, bij Comfort Trappen bent u aan het juiste adres. Wij kunnen u als particulier, maar ook als aannemer voorzien van een compleet nieuwe trap. Hierbij zijn de mogelijkheden onbegrensd. Doordat wij alle materialen kunnen ontwikkelen en bewerken in onze eigen trappenfabriek, kunnen wij houten trappen en andere trappen leveren tegen een scherpe prijs. In alle delen van het land, dus ook in Zwolle, zullen wij bij u met onze eigen bezorgdienst de trap leveren en kunnen wij deze ook voor u plaatsen. Met de kwaliteit waar wij voor staan in combinatie met de uitstekende service, vindt u in ons een betrouwbare partner als het gaat om nieuwe trappen en traprenovatie in Zwolle.

Laat een trap op maat maken

Wilt u voor uw weg naar boven in uw woning in Zwolle een nieuwe trap laten maken, dan is het uiteraard zeer belangrijk dat deze goed aansluit op de muren en de verdieping. Bij ons kunt u met alle mogelijkheden rekenen op maatwerk, waarbij een nieuwe trap geheel op maat zal worden ingemeten. Mocht een standaard maatvoering bij u mogelijk zijn, dan kunnen wij deze uiteraard ook plaatsen. Gaat u in Zwolle een nieuwe trap laten plaatsen, dan heeft u bovendien de mogelijkheid om te kiezen uit stijlvolle designs. Modern en zelfs klassiek horen hierbij uiteraard ook tot de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Speciale Projecten
Bovenkwart Trappen
foto-reportage-maart-2007-088-WP
Halfslag Trappen
1.-Klasieke-trap-opstap-donker-eiken_halfslag.
Luxe Trappen
Onderkwart Trappen
foto-reportage-maart-2007-182-WP
Rechte Steek Bordes
P3040871R-RSB-WP
Rechte Steek Trappen
DSC_3849-RS-WP
Z-Trappen

Breed assortiment trappen

In ons brede scala met materialen zijn er natuurlijk tal van mogelijk heden, die ook bij u in Zwolle geregeld kunnen worden. Onderstaande producten en materialen kunnen wij voor u verzorgen tegen scherpe prijzen en met een snelle levering.

  •  Antislip materialen
  •  Bevestigingen
  •  Leuningen en overige accessoires
  •  Onderhoudsproducten
  •  Spijlen
  •  Trappen

Aannemers zijn uiteraard altijd welkom

Bent u een aannemer of een particulier die met een aannemer in Zwolle werkt? Geen probleem! Wij van Comfort Trappen zullen er alles aan doen om samen met u het juiste ontwerp te ontwikkelen en produceren, zodat u en wij er allebei een tevreden klant aan over kunnen houden. Of het nu gaat om houten trappen, moderne trappen of traprenovatie. De kwaliteit en vakkundigheid staat uiteraard altijd voorop.

Meer informatie over trappen of traprenovatie?

Neem contact op met Comfort Trappen voor meer informatie en advies

Ontvang informatie over houten trappen, moderne trappen en traprenovatie in Zwolle

Als u plannen heeft om te gaan kiezen voor een nieuwe trap bij u in Zwolle, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. U kunt voor houten trappen, moderne trappen en traprenovatie bellen of mailen. U bent uiteraard altijd welkom voor een vrijblijvende aanvraag. Uw nieuwe houten trap of traprenovatie in Zwolle kunnen wij tot in de puntjes voor u regelen.