Zwolle

Een stijlvolle nieuwe trap laten plaatsen

Of u nu gaat voor een traprenovatie of een complete vernieuwing bij uw woning in Zwolle maakt niet uit. Wij kunnen u als particulier, maar ook de aannemer voorzien van een compleet nieuwe trap, waarbij de mogelijkheden onbegrensd zijn. Doordat wij van Comfort Trappen alle materialen kunnen ontwikkelen en bewerken in onze eigen fabriek kunnen wij houten trappen leveren tegen een scherpe prijs. In alle delen van het land, dus ook in Zwolle, zullen wij bij u met onze eigen bezorgdienst de trap leveren en kunnen wij deze ook voor u plaatsen. Met de kwaliteit waar wij voor staan samen met de service, kunt u in ons een betrouwbare partner bieden voor uw trapproject.

Laat een trap op maat maken

Wilt u voor uw weg naar boven in uw woning in Zwolle een nieuwe trap laten maken, dan is het uiteraard zeer belangrijk dat deze goed aansluit op de muren en de verdieping. Bij ons kunt u met alle mogelijkheden rekenen op maatwerk, waarbij een nieuwe trap geheel op maat zal worden ingemeten. Mocht een standaard maatvoering bij u mogelijk zijn, dan kunnen wij deze uiteraard ook plaatsen. Gaat u in Zwolle een nieuwe trap laten plaatsen, dan heeft u bovendien de mogelijkheid om te kiezen uit stijlvolle designs. Modern en zelfs klassiek horen hierbij uiteraard ook tot de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Productassortiment

In ons brede scala met materialen zijn er natuurlijk tal van mogelijk heden, die ook bij u in Zwolle geregeld kunnen worden. Onderstaande producten en materialen kunnen wij voor u verzorgen tegen scherpe prijzen en met een snelle levering.

  •  Antislip materialen
  •  Bevestigingen
  •  Leuningen en overige accessoires
  •  Onderhoudsproducten
  •  Spijlen
  •  Trappen

Zwolle

Aannemers zijn uiteraard altijd welkom

Bent u een aannemer, of een particulier die met een aannemer in Zwolle werkt? Geen probleem! Wij van Comfort Trappen zullen er alles aan doen om samen met u het juiste ontwerp te ontwikkelen en produceren, zodat u en wij er allebei een tevreden klant aan over kunnen houden. Hierbij staat kwaliteit en vakkundigheid uiteraard voorop.

Laat ons weten wat u wilt

Als u plannen heeft om te gaan kiezen voor een nieuwe trap bij u in Zwolle, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. U kunt hiervoor bellen of mailen en bent uiteraard altijd welkom voor een vrijblijvende aanvraag. Uw nieuwe trap of traprenovatie in Zwolle kunnen wij tot in de puntjes voor u regelen.