Leeuwarden

Nieuwe trap nodig?

Bent u op zoek naar een nieuwe trap voor uw woning of bedrijf in Leeuwarden, neem dan eens contact met ons op. Wij van Comfort Trappen kunnen namelijk voor particulieren, aannemers en bedrijven houten trappen op maat leveren tegen scherpe prijzen. Alle producties die wij leveren komen daarbij ook nog eens rechtstreeks uit eigen fabriek, waardoor u kunt rekenen op een hoge kwaliteit maatwerk. Met een gein bezorgservice kunnen wij uw trap eenvoudig in Leeuwarden bezorgen. Met alle mogelijkheden die wij qua product bieden kunt u bij ons bovendien rekenen op het totaalpakket voor alles dat u bij een nieuwe trap nodig heeft.

Producten

Zoals zojuist al aangegeven zijn wij een totaalleverancier voor de complete trap. Ook bij u in Leeuwarden zullen wij dus alle kwaliteitsmaterialen waarover wij beschikken aan u uitleveren. Ons assortiment bestaat daarbij onder andere uit:

  • Antislip producten
  • Bevestigingsmaterialen
  •  Leuningen en accessoires
  • Onderhoudsproducten
  • Spijlen
  • Trappen

Alles op maat voor u gemaakt

Als u een trap gaat bestellen in Leeuwarden dan zult u wellicht wel weten dat vrijwel nooit maten hetzelfde zijn.

Leeuwarden

Ondanks dat vele standaardmaten gebruikt kunnen worden kan het toch zo zijn dat er maatwerk nodig is om een nieuwe trap geheel passend te maken. Als u kiest voor Comfort Trappen, dan bent u zeker van de juiste maatvoering. Wij komen bij u in Leeuwarden en omgeving de maten zelf opnemen, zodat wij exact weten wat er door onze eigen fabriek geproduceerd moet worden. Bovendien leveren wij het totaalpakket exact in de stijl zoals u dat wilt. Bij ons kunt u dan ook kiezen uit stijlvol, modern of juist een klassieke uitstraling. Uiteraard is alles ook beschikbaar voor een traprenovatie.

Bewust omgaan met het milieu

Wij vinden het erg belangrijk om een milieubewust productie te voeren. Alle materialen die wij verwerken en die bij u in Leeuwarden geleverd worden zijn voorzien van het FSC® certificaat. Waarmee wij dus alleen milieubewust gekozen materialen verwerken en aan u uitleveren.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij u in Leeuwarden kunnen bieden of heeft u een andere vraag? Neem contact met ons op door te bellen of mailen en krijg het antwoord dat u zoekt. Wij kunnen uw leverancier zijn in Leeuwarden en uiteraard ook een nieuwe trap voor u plaatsen met perfecte kwaliteit en uiteraard de beste service.