Trappen en Traprenovatie Leeuwarden

Traprenovatie of een stijlvolle nieuwe trap laten plaatsen

Bent u op zoek naar traprenovatie of juist een nieuwe trap voor uw woning of bedrijf in Leeuwarden? Neem dan eens contact met ons op. Wij van Comfort Trappen kunnen namelijk voor particulieren, aannemers en bedrijven houten trappen op maat leveren en renoveren tegen scherpe prijzen. Alle producties die wij leveren komen daarbij ook nog eens rechtstreeks uit eigen fabriek, waardoor u kunt rekenen op een hoge kwaliteit maatwerk. Met een gein bezorgservice kunnen wij uw trap eenvoudig in Leeuwarden bezorgen. Met alle mogelijkheden die wij qua product bieden kunt u bij ons bovendien rekenen op het totaalpakket voor alles dat u bij een nieuwe trap en bij traprenovatie in Leeuwarden nodig hebt.

Totaalleverancier voor de complete trap

Zoals zojuist al aangegeven zijn wij een totaalleverancier voor de complete trap. Ook bij u in Leeuwarden zullen wij dus alle kwaliteitsmaterialen waarover wij beschikken aan u uitleveren. Ons assortiment bestaat daarbij onder andere uit:

  • Antislip producten
  • Bevestigingsmaterialen
  •  Leuningen en accessoires
  • Onderhoudsproducten
  • Spijlen
  • Trappen

Een trap op maat laten maken

Als u een trap gaat bestellen in Leeuwarden dan zult u wellicht wel weten dat vrijwel nooit maten hetzelfde zijn.

Trappen en Traprenovatie Leeuwarden

Speciale Projecten
Bovenkwart Trappen
foto-reportage-maart-2007-088-WP
Halfslag Trappen
1.-Klasieke-trap-opstap-donker-eiken_halfslag.
Luxe Trappen
Onderkwart Trappen
foto-reportage-maart-2007-182-WP
Rechte Steek Bordes
P3040871R-RSB-WP
Rechte Steek Trappen
DSC_3849-RS-WP
Z-Trappen

Ondanks dat vele standaardmaten gebruikt kunnen worden kan het toch zo zijn dat er maatwerk nodig is om een nieuwe trap geheel passend te maken. Als u kiest voor Comfort Trappen, dan bent u zeker van de juiste maatvoering. Wij komen bij u in Leeuwarden en omgeving de maten zelf opnemen, zodat wij exact weten wat er door onze eigen fabriek geproduceerd moet worden. Bovendien leveren wij het totaalpakket exact in de stijl zoals u dat wilt. Bij ons kunt u dan ook kiezen uit stijlvol, modern of juist een klassieke uitstraling. Uiteraard is alles ook beschikbaar voor een traprenovatie.

Milieubewuste trappen

Wij vinden het erg belangrijk om een milieubewust productie te voeren. Alle materialen die wij verwerken en die bij u in Leeuwarden geleverd worden zijn voorzien van het FSC® certificaat. Waarmee wij dus alleen milieubewust gekozen materialen verwerken en aan u uitleveren.

Meer informatie over trappen of traprenovatie?

Neem contact op met Comfort Trappen voor meer informatie en advies

Ontvang informatie over houten trappen, moderne trappen en traprenovatie in Leeuwarden

Als u plannen heeft om te gaan kiezen voor een nieuwe trap bij u in Leeuwarden, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. U kunt voor houten trappen, moderne trappen en traprenovatie bellen of mailen. U bent uiteraard altijd welkom voor een vrijblijvende aanvraag. Uw nieuwe houten trap of traprenovatie in Leeuwarden kunnen wij tot in de puntjes voor u regelen.