Joure

Wie zijn wij?

Welkom bij trappenfabriek Comfort Trappen, uw houten trappenspecialist in Joure voor nieuwbouw, verbouw en renovatie. Wij hebben ruime ervaring met het ontwerpen en bouwen van trappen op maat voor zowel aannemers als particulieren. U kunt bij Comfort Trappen terecht voor zowel maatwerk als seriematige productie. Bij ons is er voor elk wat wils, voor ieder budget. Wij realiseren elke soort trap in Joure, of het u nou voor klassiek, modern, eenvoudig of overig gaat. Wij leveren een complete trap, maar u kunt ook kiezen voor een halffabricaat. Ons doel is altijd zoveel mogelijk zelf te doen en geen partijen van buiten af in te huren. Wij proberen dan ook alles van advies tot plaatsing van uw droomtrap in Joure zelf te regelen.

Joure

Onze filosofie

Comfort Trappen staat al jaren bekend als een betrouwbare en deskundige trapspecialist in Joure en omgeving. Aannemers, architecten maar ook particulieren doen graag zaken met ons bedrijf. Wij leveren hoge kwaliteit, zijn klantgericht, leveren maatwerk en milieubewust.

Comfort Trappen heeft inmiddels een groot klantenbestand opgebouwd door de kwaliteit die wij leveren. Klantgerichtheid, maatwerk en diversiteit zult u te allen tijde kunnen opmerken in onze klassieke, eenvoudige, moderne en overige trappen. Uw huis in Joure moet namelijk een plek zijn waar u zich echt op uw gemak voelt. Een trap is niet alleen functioneel maar het kan ook een belangrijke sfeer bepaler zijn in uw woning.

Onze duurzame manier van werken komt tot uiting in het feit dat we zo efficiënt mogelijk werken met zo min mogelijk afval. Wij hebben de insteek FSC®-gecertificeerd hout te gebruiken als de situatie het toelaat.

Werkwijze

Uw droomtrap in Joure start altijd met een gesprek waarin onze specialisten u beter leren kennen. Zo kunnen zij u van advies op maat voorzien. Ook als u nog geen concreet plaatje in uw hoofd heeft, kunt u gerust langs komen om inspiratie voor uw droomtrap op te doen in onze showroom. Onze inmeetploeg zal eerst bij u thuis komen kijken en meten zodat we vervolgens in ons machinepark de trap kunnen maken. Daar wordt met behulp CNC frezen uw trap gereed gemaakt. Tenslotte wordt uw trap in Joure geleverd en op deskundige wijze geplaatst door ons eigen personeel.

Verschillende soorten trappen

Comfort Trappen ontwerpt, produceert en plaatst diverse soorten als klassiek, eenvoudig, modern of overig houten trappen. Wij zijn dan ook in veel situaties in te schakelen. Stel dat u een nieuw huis laat bouwen, dan zult u misschien kiezen voor iets moderns. Bent u echter bezig met een renovatie van een oud pan dan zal een klassieke trap u wellicht meer aanspreken. Een traprenovatie wordt regelmatig ook uitgevoerd voor particulieren. Wij hebben ons ten doel gesteld zoveel mogelijk zelf te doen, omdat wij een bepaalde kwaliteit het beste kunnen garanderen met ons personeel. Kom een keer langs bij onze showroom of maak een afspraak bij u in Joure.