Trappen en Traprenovatie Hoogeveen

Kies voor traprenovatie of uw eigen design voor een nieuwe trap

Bent u woonachtig in Hoogeveen of in de omgeving ervan en zoekt u naar de juiste partner voor een nieuwe trap of een traprenovatie? Wij van Comfort Trappen zijn u graag van dienst. Voor het plaatsen van houten trappen of het ontwikkelen van een trap op maat kunt u uitstekend bij ons terecht. Niet alleen kunnen wij alles voor u in eigen beheer produceren met een eigen fabriek, maar wij zorgen er ook voor dat alles netjes bij u in Hoogeveen terecht komt. Met een eigen bezorgdienst kunnen wij uiteraard overal komen en ervoor zorgen dat alles wat geleverd wordt bovendien ook vakkundig voor u gezet zal worden. Bij ons bent u daarmee verzekerd van nieuwe trappen of een traprenovatie in Hoogeveen op maat.

Mogelijkheden voor uw trap

Er zijn een tal van mogelijkheden om uw materialen van ons in Hoogeveen te krijgen. Wij hebben het totaalpakket voor een nieuwe trap en ook voor een traprenovatie kunt u alle materialen rechtstreeks bij ons bestellen. Onderstaande producten kunnen wij u altijd leveren.

  • Antislip producten
  • Bevestigingsmaterialen
  • Leuningen en accessoires
  • Onderhoudsproducten
  • Spijlen
  • Trappen

Trappen en Traprenovatie Hoogeveen

Speciale Projecten
Bovenkwart Trappen
foto-reportage-maart-2007-088-WP
Halfslag Trappen
1.-Klasieke-trap-opstap-donker-eiken_halfslag.
Luxe Trappen
Onderkwart Trappen
foto-reportage-maart-2007-182-WP
Rechte Steek Bordes
P3040871R-RSB-WP
Rechte Steek Trappen
DSC_3849-RS-WP
Z-Trappen

Een trap op maat laten maken

Uiteraard kunt u bij Comfort Trappen niet alleen terecht voor trappen in standaard maten, rechtstreeks uit de fabriek. Wij kunnen u in Hoogeveen namelijk ook voorzien van op maat gemaakte trappen. Hiermee kunnen wij uw trap optimaal verzorgd afleveren, waarbij wij bovendien ook nog eens erg goed rekening houden met de huidige stand van zaken omtrent het milieu. De verwerking in onze trappenfabriek gaat uiterst zuinig en wij werken alleen met materialen die zijn voorzien van een FSC® certificaat.

Kies een eigen stijl als het gaat om trappen en traprenovatie

Uw op maat gemaakte trap kan worden geleverd in Hoogeveen met een unieke stijl. U kunt bij ons verschillende stijlvolle designs laten maken voor uw trap, waarbij de keuze voor klassiek en modern ook tot de vele mogelijkheden van ontwikkeling toebehoort. Wij gaan voor een volledig ontwerp op basis van de maten en wensen die u ons aangeeft. Hiermee zullen wij uw project omtrent traprenovatie of nieuwe trap in Hoogeveen gegarandeerd tot een succes kunnen brengen.

Meer informatie over trappen of traprenovatie?

Neem contact op met Comfort Trappen voor meer informatie en advies

Ontvang informatie over houten trappen, moderne trappen en traprenovatie in Hoogeveen

Als u plannen heeft om te gaan kiezen voor een nieuwe trap bij u in Hoogeveen, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. U kunt voor houten trappen, moderne trappen en traprenovatie bellen of mailen. U bent uiteraard altijd welkom voor een vrijblijvende aanvraag. Uw nieuwe houten trap of traprenovatie in Hoogeveen kunnen wij tot in de puntjes voor u regelen.