Hoogeveen

Kies uw eigen design voor een nieuwe trap

Bent u woonachtig in Hoogeveen of in de omgeving ervan en zoekt u naar de juiste partner voor een nieuwe trap of een traprenovatie? Wij van Comfort Trappen zijn u graag van dienst. Voor het plaatsen van houten trappen of het ontwikkelen van een trap op maat kunt u uitstekend bij ons terecht. Niet alleen kunnen wij alles voor u in eigen beheer produceren met een eigen fabriek, maar wij zorgen er ook voor dat alles netjes bij u in Hoogeveen terecht komt. Met een eigen bezorgdienst kunnen wij uiteraard overal komen en ervoor zorgen dat alles wat geleverd wordt bovendien ook vakkundig voor u gezet zal worden.

Mogelijkheden voor u trap

Er zijn een tal van mogelijkheden om uw materialen van ons in Hoogeveen te krijgen. Wij hebben het totaalpakket voor een nieuwe trap en ook voor een renovatie kunt u alle materialen rechtstreeks bij ons bestellen. Onderstaande producten kunnen wij u altijd leveren.

  • Antislip producten
  • Bevestigingsmaterialen
  • Leuningen en accessoires
  • Onderhoudsproducten
  • Spijlen
  • Trappen

Hoogeveen

Maatwerk wordt geleverd

Uiteraard kunt u bij Comfort Trappen niet alleen terecht voor standaard maten, rechtstreeks uit de fabriek. Wij kunnen u in Hoogeveen namelijk ook voorzien van op maat gemaakte trappen. Hiermee kunnen wij uw trap optimaal verzorgd afleveren, waarbij wij bovendien ook nog eens erg goed rekening houden met de huidige stand van zaken omtrent het milieu. De verwerking in onze fabriek gaat uiterst zuinig en wij werken alleen met materialen die zijn voorzien van een FSC® certificaat.

Kies een eigen stijl

Uw op maat gemaakte trap kan worden geleverd in Hoogeveen met een unieke stijl. U kunt bij ons verschillende stijlvolle designs laten maken, waarbij de keuze voor klassiek en modern ook tot de vele mogelijkheden van ontwikkeling toebehoort. Wij gaan voor een volledig ontwerp op basis van de maten en wensen die u ons aangeeft. Hiermee zullen wij uw project in Hoogeveen gegarandeerd tot een succes kunnen brengen.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Dankzij de ervaring die wij binnen onze branche hebben kunt u altijd bij ons terecht voor vakkundig werk. Wij leveren in Hoogeveen alles wat u nodig heeft om de verbouwing of renovatie te laten slagen. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen door te bellen, maar uiteraard behoort contact per e-mail ook toe tot onze mogelijkheden. Uw nieuwe trap kan op maat gemaakt in Hoogeveen geleverd worden tegen passende tarieven.