Heerenveen

Laat uw trap vernieuwen en plaatsen

Wij van Comfort Trappen staan altijd voor u klaar als particulier of bedrijf in de omgeving van Heerenveen. Met alle diensten die wij u kunnen bieden kunt u bij ons rekenen op een totaalpakket, waarbij u de keuze heeft uit vele houten trappen in allerlei stijlen. Niet alleen zijn wij er voor de particuliere markt, maar ook aannemers die bij hun klanten een nieuwe trap inmeten en willen plaatsen kunnen bij ons terecht voor het beste maatwerk. Met onze eigen fabriek kunnen wij onze klanten de garantie bieden dat alles 100 procent zorgvuldig wordt ontwikkeld en dat u kunt rekenen op de beste kwaliteit. Bovendien zijn alle materialen die wij verwerken FSC® gecertificeerd en dus geheel milieubewust geworven en verwerkt.

Maatwerk mogelijk

Wanneer u kiest voor Comfort Trappen voor een traprenovatie, dan kunt u altijd rekenen op maatwerk. Een nieuwe trap kan netjes voor u in Heerenveen worden ingemeten, waarbij u uiteraard kunt rekenen op een deskundig advies. Bij ons heeft u ook in Heerenveen altijd het genoeg om te kiezen uit verschillende stijlen. Gaat u voor een stijlvolle trap of wilt u toch liever klassiek of modern? Wij kunnen het totaalplaatje voor uw woning uitleveren.

Mogelijkheden genoeg

Als u kijkt naar het productaanbod dat wij bij u in Heerenveen kunnen leveren, dan zult u zien dat wij alle mogelijkheden in huis hebben om het project compleet voor u af te ronden. Met onderstaande producten in ons assortiment bent u altijd zeker van kwaliteit en veiligheid.

  •  Antislip producten
  •   Bevestigingsmaterialen
  •   Leuningen en accessoires
  •   Onderhoudsproducten
  •   Spijlen
  •   Trappen

Heerenveen

Unieke leveringen

Met een eigen bezorgdienst kunnen wij uw materialen uiteraard ook in Heerenveen en omgeving afleveren. Wat erg uniek is, is dat wij ook voor aannemers altijd klaar staan om materiaal te verzorgen. Met onze eigen fabriek kunnen wij op basis van de gegevens die u als aannemer aanlevert zorgen voor een perfect ontwikkelde trap zodat u een renovatie of vernieuwing geheel naar behoren uit kunt voeren. Bent u een aannemer en heeft u materialen in Heerenveen of omstreken nodig, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Contactmogelijkheden

Bij een veelzijdig bedrijf horen natuurlijk voldoende mogelijkheden om contact op te nemen. Wij zijn ook voor u in Heerenveen te bereiken, waarbij u contact op kunt nemen door te bellen of mailen. Ook hebben wij een fax beschikbaar om eventuele zaken snel met elkaar te kunnen delen. Op zoek naar houten trappen of traprenovatie in Heerenveen, neem dan snel en vrijblijvend contact met ons op.