Trappen en Traprenovatie Heerenveen

En nieuwe trap laten plaatsen in Heerenveen

Wij van Comfort Trappen staan altijd voor u klaar als particulier of bedrijf in de omgeving van Heerenveen. Met alle diensten die wij u kunnen bieden kunt u bij ons rekenen op een totaalpakket, waarbij u de keuze heeft uit vele houten trappen in allerlei stijlen. Niet alleen zijn wij er voor de particuliere markt, maar ook aannemers die bij hun klanten een nieuwe trap inmeten en willen plaatsen kunnen bij ons terecht voor het beste maatwerk. Met onze eigen fabriek kunnen wij onze klanten de garantie bieden dat alles 100 procent zorgvuldig wordt ontwikkeld en dat u kunt rekenen op de beste kwaliteit. Bovendien zijn alle materialen die wij verwerken FSC® gecertificeerd en dus geheel milieubewust geworven en verwerkt.

Een trap op maat laten maken

Wanneer u kiest voor Comfort Trappen voor een traprenovatie, dan kunt u altijd rekenen op maatwerk. Een nieuwe trap kan netjes voor u in Heerenveen worden ingemeten, waarbij u uiteraard kunt rekenen op een deskundig advies. Bij ons heeft u ook in Heerenveen altijd het genoeg om te kiezen uit verschillende stijlen. Gaat u voor een stijlvolle trap of wilt u toch liever klassiek of modern? Wij kunnen het totaalplaatje voor uw woning uitleveren.

Mogelijkheden genoeg bij Comfort Trappen

Als u kijkt naar het productaanbod dat wij bij u in Heerenveen kunnen leveren, dan zult u zien dat wij alle mogelijkheden in huis hebben om het project compleet voor u af te ronden. Met onderstaande producten in ons assortiment bent u altijd zeker van kwaliteit en veiligheid.

  •  Antislip producten
  •   Bevestigingsmaterialen
  •   Leuningen en accessoires
  •   Onderhoudsproducten
  •   Spijlen
  •   Trappen

Heerenveen

Speciale Projecten
Bovenkwart Trappen
foto-reportage-maart-2007-088-WP
Halfslag Trappen
1.-Klasieke-trap-opstap-donker-eiken_halfslag.
Luxe Trappen
Onderkwart Trappen
foto-reportage-maart-2007-182-WP
Rechte Steek Bordes
P3040871R-RSB-WP
Rechte Steek Trappen
DSC_3849-RS-WP
Z-Trappen

Een trap laten leveren

Met een eigen bezorgdienst kunnen wij uw materialen uiteraard ook in Heerenveen en omgeving afleveren. Wat erg uniek is, is dat wij ook voor aannemers altijd klaar staan om materiaal te verzorgen. Met onze eigen fabriek kunnen wij op basis van de gegevens die u als aannemer aanlevert zorgen voor een perfect ontwikkelde trap zodat u een renovatie of vernieuwing geheel naar behoren uit kunt voeren. Bent u een aannemer en heeft u materialen in Heerenveen of omstreken nodig, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Meer informatie over trappen of traprenovatie?

Neem contact op met Comfort Trappen voor meer informatie en advies

Ontvang informatie over houten trappen, moderne trappen en traprenovatie in Heerenveen

Als u plannen heeft om te gaan kiezen voor een nieuwe trap bij u in Heerenveen, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. U kunt voor houten trappen, moderne trappen en traprenovatie bellen of mailen. U bent uiteraard altijd welkom voor een vrijblijvende aanvraag. Uw nieuwe houten trap of traprenovatie in Heerenveen kunnen wij tot in de puntjes voor u regelen.