Trappen en Traprenovatie Emmen

Een nieuwe trap of traprenovatie?

Voor diegene die in de omgeving van Emmen zoek en op zoek zijn naar een bedrijf voor traprenovatie of een geheel nieuwe trap is er Comfort Trappen. Wij staan als bedrijf voor een goede kwaliteit en service, waarbij wij de particuliere markt en de zakelijke markt bedienen. Met de mogelijkheden die wij namelijk voor aannemers hebben kunt u bij ons als klant rekenen op een breed scala aan producten, die bovendien in eigen fabriek ook nog eens op maat gemaakt kunnen worden. Doordat wij alle materialen kunnen ontwikkelen en bewerken in onze eigen trappenfabriek, kunnen wij houten trappen en andere trappen leveren en renoveren tegen een scherpe prijs. Uw nieuwe trap in Emmen kan uiteraard geheel op maat gemaakt worden en direct bij u thuis worden afgeleverd.

Trappen met extra mogelijkheden

U kunt als bedrijf of particulier voor een ruim assortiment van producten bij ons aankloppen en bovendien nog eens rekenen op scherpe tarieven. Wij maken alleen gebruik van zeer hoge kwaliteit materialen en zetten daar ook nog eens een goede service tegenover om u als klant helemaal tevreden te krijgen. Hieronder  geven wij u een overzicht van de mogelijkheden die wij u uiteraard ook in Emmen te bieden hebben.

  • Antislip materialen
  • Bevestigingen
  • Leuningen en overige accessoires
  • Onderhoudsproducten
  • Spijlen
  • Traprenovatie
  • Trappen

Traprenovatie Emmen

Speciale Projecten
Bovenkwart Trappen
foto-reportage-maart-2007-088-WP
Halfslag Trappen
1.-Klasieke-trap-opstap-donker-eiken_halfslag.
Luxe Trappen
Onderkwart Trappen
foto-reportage-maart-2007-182-WP
Rechte Steek Bordes
P3040871R-RSB-WP
Rechte Steek Trappen
DSC_3849-RS-WP
Z-Trappen

Een trap op maat laten maken

Als u op zoek bent naar een bedrijf dat voor u alles op maat wilt maken en bezorgen in Emmen, dan kunnen wij u van Comfort Trappen compleet van dienst zijn. In eigen fabriek wordt gewerkt met hoogwaardige materialen, waarbij wij bewust omgaan met de hedendaagse milieueisen. Alle materialen die wij verwerken voor houten trappen en producten zijn voorzien van een FSC® certificaat. Bovendien gaan wij vakkundig om met materiaal en ook hergebruik is iets waar wij goed op letten. Bij ons kunt u dus niet alleen rekenen op kwaliteit, maar uw producten die in Emmen afgeleverd worden zijn ook nog eens erg duurzaam.

Uw trap op basis van uw wensen

Afhankelijk van de stijl die u in uw woning in Emmen hanteert zal u ook de trap willen laten ontwikkelen of laten renoveren. Wij begrijpen als geen ander dat uw wensen heilig zijn en zullen hier dan ook naartoe werken. Bij ons kunt u een ontwerp laten maken en laten produceren, waarbij gekozen kan worden voor stijlvolle designs, maar ook voor modern of klassiek. Dat kan bij zowel traprenovatie als bij nieuwe trappen.

Meer informatie over trappen of traprenovatie?

Neem contact op met Comfort Trappen voor meer informatie en advies

Ontvang informatie over houten trappen, moderne trappen en traprenovatie in Emmen

Als u plannen heeft om te gaan kiezen voor een nieuwe trap bij u in Emmen, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. U kunt voor houten trappen, moderne trappen en traprenovatie bellen of mailen. U bent uiteraard altijd welkom voor een vrijblijvende aanvraag. Uw nieuwe houten trap of traprenovatie in Emmen kunnen wij tot in de puntjes voor u regelen.