Trappen en Traprenovatie Bloemendaal

Laat een nieuwe trap plaatsen in Bloemendaal

Of u nu gaat voor een traprenovatie, een nieuwe houten trap of op zoek bent naar andere trappen in Bloemendaal, bij Comfort Trappen bent u aan het juiste adres. Een keuze voor een trap van Comfort Trappen is een keuze voor de beste kwaliteit en service. Daar komen we later nog op terug, want dat zijn zeker niet de enige voordelen. Kiezen voor een trap van Comfort Trappen is namelijk ook een keuze voor uzelf. Wij leveren maatwerk waarbij u als klant centraal staat. Voor we overgaan tot het laten maken van een trap in onze trappenfabriek komen we bij u in Bloemendaal langs. Onze adviseurs kunnen dan uw wensen en de mogelijkheden bespreken. Op basis van de designwensen en het beschikbare budget zoeken we samen naar de meeste geschikte oplossing. Doordat we weten hoe de situatie bij u in Bloemendaal is bent u er van verzekerd dat de trap straks in één keer goed geplaatst kan worden.

Kwaliteit en service van Comfort Trappen

De kwaliteit van onze producten is gegarandeerd erg hoog. Wij leveren altijd kwaliteit doordat er binnen ons bedrijf een schat aan ervaring en vakmanschap te vinden is. Dit vakmanschap in combinatie met de beste materialen leidt tot fantastische producten. Het hout dat wij voor een houten trap gebruiken beschikt ook nog eens waar mogelijk over een FSC® keurmerk. Kwaliteit gaat bij ons dus hand in hand met duurzaamheid.

Ook onze service laat niets te wensen over. Doordat we beschikken over onze eigen bezorgservice kunt u uitgaan van snelle en goede levering. Onze producten zullen altijd ongeschonden bij u in Bloemendaal aankomen en kunnen indien gewenst ook direct geplaatst worden.

Breed assortiment trappen

Ieder huis is anders en daar past dus ook het beste een trap op maat bij. Of u nu een klassieke of moderne trap zoekt, bij ons vindt u wat u zoekt. Ook eenvoudige en overige trappen zijn natuurlijk in ons assortiment aanwezig.

Bloemendaal

Speciale Projecten
Bovenkwart Trappen
foto-reportage-maart-2007-088-WP
Halfslag Trappen
1.-Klasieke-trap-opstap-donker-eiken_halfslag.
Luxe Trappen
Onderkwart Trappen
foto-reportage-maart-2007-182-WP
Rechte Steek Bordes
P3040871R-RSB-WP
Rechte Steek Trappen
DSC_3849-RS-WP
Z-Trappen

Als u zelf wilt kijken wat voor producten wij zoal op voorraad hebben bent u natuurlijk van harte welkom in onze showroom. De scherpe prijzen van onze producten zult u nergens anders in de regio Bloemendaal aantreffen.

Traprenovatie

Wij zijn niet alleen de beste in de wijde omgeving van Bloemendaal als het gaat om een nieuwe trap. Als u uw oude trap op wilt laten knappen beschikken wij ook over de beste mensen. Doordat wij van te voren al de metingen uitvoeren zal de gehele traprenovatie maar enkele uurtjes in beslag nemen. Kortom voor alles wat met een trap te maken heeft in de regio Bloemendaal is Comfort Trappen de beste keuze!

Meer informatie over trappen of traprenovatie?

Neem contact op met Comfort Trappen voor meer informatie en advies

Ontvang informatie over houten trappen, moderne trappen en traprenovatie in Bloemendaal

Als u plannen heeft om te gaan kiezen voor een nieuwe trap bij u in Bloemendaal, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. U kunt voor houten trappen, moderne trappen en traprenovatie bellen of mailen. U bent uiteraard altijd welkom voor een vrijblijvende aanvraag. Uw nieuwe houten trap of traprenovatie in Bloemendaal kunnen wij tot in de puntjes voor u regelen.