Blaricum

Visitekaartje

Zoals u zelf ook wel weet is Blaricum een schitterend dorp met mooie huizen. En mooie huizen verdienen volgens ons ook mooie en goede trappen. Met een mooie trap kunt u de sfeer in uw woning blijvend veranderen. Een mooie klassieke trap bijvoorbeeld kan van uw hal echt het visitekaartje van uw huis maken. Met een trap van Comfort Trappen weet u zeker dat u krijgt waar u recht op hebt. Wij leveren namelijk overal zeer hoge kwaliteit, ook in Blaricum. En niet alleen klassieke maar ook moderne, eenvoudige en overige trappen. Een eenvoudige trap kan het goed doen in bijvoorbeeld een kelder.

Blaricum

Garantie voor kwaliteit

Een trap van Comfort Trappen is altijd van de beste kwaliteit die u in Blaricum zult vinden. Doordat ons bedrijf beschikt over jarenlange ervaring met het maken en plaatsen van trappen weten we precies wat er gevraagd wordt. Dit vakmanschap gecombineerd met materialen van hoge kwaliteit biedt u een garantie voor kwaliteit. Onze klanten zeggen vaak dat hun trap tot in het kleinste detail klopt. Het hout dat wij voor een houten trap gebruiken is daarnaast ook nog eens duurzaam. Het hout dat wij gebruiken beschikt namelijk over het FSC® keurmerk voor verantwoord bosbeheer. Ook de duurzame inwoner van Blaricum kan dus bij ons terecht!

Bezorging en service

Om te garanderen dat onze producten in goede staat bij u aankomen beschikken wij ook over een eigen bezorgservice. Deze bezorgers komen door het hele land, zo ook in Blaricum. Het laten plaatsen van de trap is vanzelfsprekend ook mogelijk. Voordat u een trap bij ons besteld wilt u natuurlijk wel weten wat de keuze is. Hiervoor bent u altijd welkom in onze showroom of kan één van onze adviseurs langskomen om de mogelijkheden met u te bespreken. Wij zijn erg klantgericht en staan voor al uw wensen open.

Prijs/kwaliteit verhouding

Comfort Trappen beschikt over de beste trappenfabriek van Nederland. In Blaricum zult u dus geen betere trappen aantreffen dan de onze. Maar ook voor de scherpste prijs van Blaricum moet u bij ons zijn. De scherpe prijzen die wij rekenen getuigen van een voor u geweldige prijs/kwaliteit verhouding. Ook zaken als traprenovatie en onderhoud doen wij voor een scherpe prijs. Voor alles wat met trappen in Blaricum te maken heeft moet u dus zeker bij ons zijn!