Zoldertrap

Nieuwe Zoldertrap - Header foto

Zoldertrap laten maken

Bent u op zoek naar een zoldertrap? Bij Comfort Trappen kunt u kiezen uit een ruim assortiment trappen van verschillende stijlen. Met een vaste zoldertrap kunt u gemakkelijk uw zolder betreden. Ideaal voor wanneer u van uw zolder een extra slaapkamer of kantoorruimte wilt maken. Maar ook als u uw zolder als opslagruimte gebruikt, is het fijn dat u er een goede trap naartoe heeft. Bij ons kunt u terecht voor het totaalplaatje. Alles voor uw zoldertrap kan zonder probleem door ons geleverd worden. Denk hierbij aan aan leuningen, antislipmaterialen, bevestigingsmaterialen etc. Bovendien kunt u uw zoldertrap op maat laten maken. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.

Ruim assortiment trappen

U kunt bij ons terecht voor trappen in allerlei verschillende stijlen. Van modern tot aan klassiek. Er is van alles mogelijk. Zo kunt u voor uw zoldertrap kiezen uit:

 • Bovenkwart trappen
 • Halfslag trappen
 • Luxe trappen
 • Onderkwart trappen
 • Rechte Steek Bordes
 • Rechte Steek Trappen
 • Z-trappen
 • Speciale projecten

Trap Gedraaide spijlen

Maatwerk zoldertrap laten maken

Iedere woning is anders. Daarom is ook voor iedere woning een andere trap nodig. Zeker als het gaat om de zoldertrap. Past er geen standaardmaat zoldertrap bij u? Dan kunt u door ons de zoldertrap op maat laten maken. Bovendien kunt u verschillende bijpassende producten bij ons bestellen om uw nieuwe zoldertrap volledig naar wens samen te stellen. Zo hebben wij antislipmaterialen, bevestigingen, leuningen en overige accessoires. En dat alles tegen scherpe tarieven. Wij gaan graag samen met u op zoek naar een zoldertrap die perfect bij u en uw woning past. Met de deskundigheid van onze medewerkers en het juiste advies laten wij uw project slagen!

Voordelen van een zoldertrap bestellen bij Comfort Trappen

Als u een zoldertrap wilt, of een zoldertrap op maat wilt laten maken, zijn wij de partner die u zoekt. Wij kunnen met onze fabriek namelijk alles voor uw zoldertrap leveren. Bovendien voeren wij ook traprenovaties uit. Dus heeft u al een zoldertrap, maar wilt u deze graag in een nieuw jasje stoppen? Dan kunt u bij ons terecht! Onze voordelen zijn:

Contact opnemen met Comfort trappen voor nieuwe zoldertrap

 • Hoge kwaliteit
 • Klantgericht
 • Maatwerk
 • Renovatie en onderhoud
 • Werkzaam door heel Nederland

Wilt u graag meer informatie?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een zoldertrap op maat laten maken bij Comfort Trappen? Aarzel niet en neem contact met ons op. Wij geven op alle vragen die u heeft een antwoord. U bereikt ons telefonisch door te bellen naar 0512 54 50 80 en per e-mail door een e-mail te sturen naar info@comfort-trappen.nl. Ook als u speciale wensen heeft met betrekking tot het plaatsen van een zoldertrap, kunt u uiteraard altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. We voorzien u graag van een passend advies voor uw situatie.

Speciale Projecten
Bovenkwart Trappen
foto-reportage-maart-2007-088-WP
Halfslag Trappen
1.-Klasieke-trap-opstap-donker-eiken_halfslag.
Luxe Trappen
Onderkwart Trappen
foto-reportage-maart-2007-182-WP
Rechte Steek Bordes
P3040871R-RSB-WP
Rechte Steek Trappen
DSC_3849-RS-WP
Z-Trappen

Meer informatie over trappen of traprenovatie?

Neem contact op met Comfort Trappen voor meer informatie en advies