Trappen en Traprenovatie Houten

Trappen op maat in Houten

Zoekt u trappen in Houten? Ga dan naar trappenfabriek Comfort Trappen. Bij ons bent u op de juiste plek voor een houten trap. Wij zijn al meer dan 15 jaar dé trappenspecialist. De afgelopen jaren hebben wij houten trappen gemaakt voor diverse soorten klanten, zoals aannemers, architecten, particulieren en bedrijven. Wij kunnen een eenvoudig exemplaar aan u leveren, zoals een opstap voor uw kelder of garage, maar u kunt ook bij ons terecht voor luxe trappen. Hierbij kunt u denken aan een houten trap in de hal van uw woning in Houten. Wij verzorgen het hele maatwerkproject. Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Speciale Projecten
Bovenkwart Trappen
foto-reportage-maart-2007-088-WP
Halfslag Trappen
1.-Klasieke-trap-opstap-donker-eiken_halfslag.
Luxe Trappen
Onderkwart Trappen
foto-reportage-maart-2007-182-WP
Rechte Steek Bordes
P3040871R-RSB-WP
Rechte Steek Trappen
DSC_3849-RS-WP
Z-Trappen

Wat kunnen wij voor u doen?foto-reportage-maart-2007-066-RSB-WP

Het maakt niet uit wat u wilt, wij staan vanaf het begin tot het eind voor u klaar. Wij hebben voor u op een rij gezet wat wij in Houten voor u kunnen doen:

  • Traprenovatie
  • Plaatsen nieuwe trappen in Houten
  • Vrijblijvend vakkundig advies
  • Ontwerpen van uw trap
  • Productie van uw houten trap

Uw eigen droomtrap

Wij beschikken over een eigen ontwerpstudio. Hierin ontwerpen wij graag een houten trap voor u. Natuurlijk doen wij dit in nauw overleg met u. Voordat wij uw trap gaan ontwerpen, komen wij eerst bij u langs om uw woonwensen, uw budget en de mogelijkheden te bespreken. Aan de hand van dit gesprek realiseren wij een droomtrap voor u, die volledig bij uw wensen en smaak past.

Een traprenovatie in Houten

Wilt u uw houten trap renoveren? Ook dan kunt u bij ons terecht. Dit bespaart u veel kosten en het heeft een geweldig resultaat. Dankzij onze traprenovatie zorgen wij voor een moderne, frisse uitstraling. Uw trappenhuis vormt dan weer een geheel met de rest van uw woning in Houten. Traprenovatie heeft diverse voordelen voor u:

  • Flinke kostenbesparing
  • Snel resultaat
  • Echt maatwerk

Meer informatie over trappen of traprenovatie?

Neem contact op met Comfort Trappen voor meer informatie en advies

Interesse in onze trappen?

Wilt u graag in trappen in Houten laten plaatsen door een specialist? Heeft u interesse in de trappen die onze trappenfabriek u biedt? Dan zijn wij u graag van dienst. U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 0512-360408. Of stuur ons een e-mail. Dit kunt u doen via info@comfort-trappen.nl. Wij voorzien u graag van een vrijblijvend advies. Verder kunt u ons ook een bericht sturen via onze website. U krijgt dan snel antwoord van ons. Comfort Trappen is uw adres voor nieuwe trappen in Houten!