Trappen en Traprenovatie Zuidlaren

Houten Trappen en Traprenovatie Zuidlaren

Traprenovatie of toe aan nieuwe trappen in Zuidlaren?

Heeft u behoefte aan nieuwe trappen of kiest u voor traprenovatie in Zuidlaren? Benader dan Comfort Trappen, dé trappenfabriek voor houten trappen. Al meer dan 15 jaar zijn wij actief in het realiseren van houten trappen. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van trappen voor de nieuwbouw, bij een verbouwing en als u een uitvoerige traprenovatie wenst. Wij leveren trappen aan zowel particulieren als aannemers. En omdat wij beschikken over een eigen bezorg- en installatieservice, heeft u in ons uw complete partner gevonden voor de traprenovatie in Zuidlaren!

Kies voor een maatwerk traprenovatie in Zuidlaren

Als u ons inschakelt voor die langverwachte traprenovatie, dan gaan we eerst uitvoerig met u in gesprek. Naar welke houten trappen gaat uw voorkeur uit? Wij kunnen zowel klassieke als moderne trappen realiseren. Hiervoor beschikt onze trappenfabriek over een uitgebreide eigen werkplaats. Breng een bezoekje aan onze showroom en laat u geheel vrijblijvend inspireren in de vele mogelijkheden in ontwerpen, materialen en stijlen. Elke traprenovatie die wij oppakken is 100% maatwerk. U kunt ons in Zuidlaren dus precies die houten trappen laten vervaardigen, waar u al tijden van droomt.

Speciale Projecten
Bovenkwart Trappen
foto-reportage-maart-2007-088-WP
Halfslag Trappen
1.-Klasieke-trap-opstap-donker-eiken_halfslag.
Luxe Trappen
Onderkwart Trappen
foto-reportage-maart-2007-182-WP
Rechte Steek Bordes
P3040871R-RSB-WP
Rechte Steek Trappen
DSC_3849-RS-WP
Z-Trappen

Vijf redenen om voor onze trappenfabriek te kiezen

Wij wijzen u graag op de punten waarin onze trappenfabriek zich onderscheidt van andere aanbieders van houten trappen. Schakelt u ons in voor een traprenovatie in Zuidlaren? Dan verzekerd u uzelf van de volgende voordelen:

  • Wij gaan uiterst klantvriendelijk te werk
  • Wij plaatsen onze trappen in heel Nederland
  • Wij bieden de hoogste kwaliteit in houten trappen
  • Wij leveren ook diensten in traprenovatie en onderhoud
  • Wij vervaardigen in onze trappenfabriek uitsluitend maatwerk

Bent u overtuigd van deze voordelen? Schakel ons dan in voor het ontwerpen en plaatsen van uw gewenste houten trap, of laat ons langs komen voor die benodigde traprenovatie. Wij horen graag wat uw wensen zijn, zodat wij deze kunnen vertalen naar uw ideale trap!

Meer informatie over trappen of traprenovatie?

Neem contact op met Comfort Trappen voor meer informatie en advies

Kies voor onze nieuwe trappen of traprenovatie in Zuidlaren

Is het in Zuidlaren inderdaad tijd voor een nieuwe trap? Of mag uw huidige trap wel eens gerenoveerd of grondig onderhouden worden? Wij staan voor u klaar. Onze trappenfabriek biedt een uiterst klantgerichte begeleiding van A tot Z. Dit doen wij om het perfecte maatwerk voor u te realiseren. Maak direct een afspraak met ons door te bellen naar 0512-545080 of stuur een mail naar info@comfort-trappen.nl. Wij helpen u graag met de gewenste traprenovatie of het realiseren van nieuwe houten trappen in Zuidlaren!