Trappen en Traprenovatie Veendam

Houten trappen en Traprenovatie Veendam

Als het tijd is voor nieuwe trappen in Veendam

Neem contact op met de trappenfabriek van Comfort Trappen als er behoefte is aan nieuwe trappen in Veendam. Maar ook voor een traprenovatie bent u bij ons aan het juiste adres. Zowel voor de nieuwbouw als de verbouw realiseren wij maatwerk houten trappen. Dit doen wij al ruim 15 jaar. Al vele particulieren en aannemers hebben wij mogen verblijden met de mooiste trappen. Bent u geïnteresseerd in houten trappen of kan die traprenovatie echt niet langer wachten? Schakel ons dan in vanuit Veendam!

Schakel ons in voor een maatwerk traprenovatie in Veendam

Wilt u uw woning verrijken met een moderne of juist een klassieke trap? Geef uw gewenste ontwerp aan ons door, dan gaan wij voor u aan de slag in onze eigen werkplaats. Heeft u nog geen idee van uw mogelijkheden? Neem dan een kijkje tussen de trappen in de showroom van onze trappenfabriek. Hier kunt u vragen om advies en inspiratie opdoen. Heeft u de soort houten trappen gevonden die u ook in uw eigen woning wenst? Dan vertalen wij uw wensen graag tot een maatwerk trap. Ook als u in Veendam kiest voor een traprenovatie, leveren wij oplossingen op maat. Kortom, wij zijn uw professionele partner op het gebied van houten trappen!

Speciale Projecten
Bovenkwart Trappen
foto-reportage-maart-2007-088-WP
Halfslag Trappen
1.-Klasieke-trap-opstap-donker-eiken_halfslag.
Luxe Trappen
Onderkwart Trappen
foto-reportage-maart-2007-182-WP
Rechte Steek Bordes
P3040871R-RSB-WP
Rechte Steek Trappen
DSC_3849-RS-WP
Z-Trappen

Ontdek de voordelen van onze trappenfabriek

Dat wij zowel nieuwe houten trappen realiseren als uw vakkundige partner zijn voor een complete traprenovatie, is niet ons enige voordeel voor u. Onze trappenfabriek:

  • Vervaardigt uitsluitend maatwerk
  • Gaat uiterst klantvriendelijk te werk
  • Levert onze trappen in heel Nederland
  • Realiseert houten trappen van de hoogste kwaliteit
  • Biedt ook diensten in traprenovatie en onderhoud aan

Bent u overtuigd van de aanpak en de voordelen van onze trappenfabriek? Breng dan een bezoekje aan onze showroom. Wij gaan graag met u in gesprek om te ontdekken hoe uw ideale houten trap er uit ziet. Ook horen wij graag of u een compleet nieuwe trap wenst in Veendam of dat u ons langs wilt laten komen voor een traprenovatie.

Meer informatie over trappen of traprenovatie?

Neem contact op met Comfort Trappen voor meer informatie en advies

Ontmoet uw specialist in traprenovatie en nieuwe trappen in Veendam

Wilt u niet langer wachten met die benodigde traprenovatie in Veendam? Of bent u toe aan een compleet nieuwe trap? In alle gevallen staat onze trappenfabriek voor u klaar. Bel naar 0512-545080, stuur een e-mail naar info@comfort-trappen.nl of bezoek onze showroom. Wij wijzen u daar desgewenst graag op de nieuwste trends en klassieke designs in houten trappen. Wij zijn erg benieuwd wat wij straks mogen realiseren in Veendam!