Trappenfabriek Renkum

Bent u op zoek naar een trappenfabriek Renkum? Comfort-trappen levert al jaren trappen voor nieuwbouw en renovatie in de omgeving Renkum. Ons assortiment loopt uiteen van modern tot klassiek en van luxe tot eenvoudig. Wij maken houten trappen op maat en leveren zowel aan particulieren als aan aannemers en bouwbedrijven. Zoekt u dus een goede trappenfabriek in Renkum, dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Alle soorten houten trappen

Onze trappenfabriek Renkum levert alle verschillende soorten en maten houten trappen. Voorbeelden zijn:

  • Bovenkwart trappen
  • Halfslag trappen
  • Luxe trappen
  • Eenvoudige trappen

Omdat alles op maat is, en inmeten een vak, komen wij bij u langs om de trap in te meten. Daarna kunnen wij u dan vrijblijvend een offerte toesturen. Vul daarvoor het formulier in of bel ons.

Traprenovatie

Als u niet direct denk aan een nieuwe trap, dan is het renoveren van trappen ook een activiteit van onze trappenfabriek Renkum. Vaak kan een trap nog in bouwkundig goede staat zijn, alleen dienen treden en leuning gerenoveerd te worden. Ook daarvoor komen onze adviseurs graag langs om u van advies te voorzien. Ook voor traprenovatie bent u bij Comfort Trappen aan het juiste adres.

Eigen trappenfabriek Renkum

Comfort-trappen beschikt over een eigen trappenfabriek Renkum. Weliswaar werken wij gecentraliseerd vanuit Drachten, maar wij leveren door heel Nederland waaronder in het bijzonder en van oudsher in Renkum. Inmiddels zijn wij al 15 jaar trappenspecialist en beschikken over moderne apparatuur om elke trap te maken tegen een goede prijs.

Meer informatie over onze houten trappen?

Heeft u houten trap nodig in Renkum? Belt u dan 0512-545080 of vul het formulier in op de rechterzijde van deze pagina. Wij geven u vrijblijvend een prijsindicatie en voor een offerte op maat maken wij graag een afspraak. Comfort Trappen: De trappenfabriek Renkum!