Trappen Ten Boer

Houten trappen Ten Boer

Laat ons nieuwe houten trappen realiseren in Ten Boer

Bent u in Ten Boer op zoek naar een bedrijf waar u terecht kunt voor nieuwe trappen? Bij Comfort Trappen bent u aan het juiste adres. Ruim 15 jaar geleden zijn wij begonnen met het ontwerpen en maken van houten trappen in opdracht van aannemers, architecten, bedrijven en particulieren. Als fabrikant hebben wij ons gespecialiseerd in houten trappen voor nieuwbouw, verbouw en renovatie. Wij hebben alles in huis om de trappen die u wenst te realiseren. Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Of wilt u direct een trap laten ontwerpen door onze specialisten? Neem dan contact met ons op vanuit Ten Boer en geef uw wensen aan ons door.

Wij zorgen voor een vakkundige traprenovatie in Ten Boer

Wilt u een traprenovatie laten uitvoeren? Wij willen u als trappenfabrikant graag van dienst zijn. De houten trappen die wij maken zijn echt maatwerk. Hierbij nemen wij uw wensen en eisen als uitgangspunt. In een gesprek vertellen wij alles over de vele mogelijkheden voor een nieuwe trap. Zo kunt u bijvoorbeeld zelf het ontwerp, materiaal en de stijl bepalen. Voordat we daadwerkelijk aan de slag gaan met de traprenovatie, zullen wij eerst uw trap nauwkeurig opmeten met de juiste meetapparatuur. Vervolgens worden in de fabriek alle onderdelen op maat gemaakt. De montage van uw nieuwe houten trap duurt dan ook maar een paar uur. Geef vanuit Ten Boer aan ons door wat uw wensen zijn voor nieuwe houten trappen.

De voordelen die wij als trappenfabriek bieden

Als trappenfabriek onderscheiden wij ons op verschillende punten van andere aanbieders van houten trappen. Wanneer u ons in Ten Boer inschakelt voor het realiseren van houten trappen op maat, geniet u van de volgende voordelen:

  • Wij werken zeer klantgericht
  • Wij zijn werkzaam door heel Nederland
  • Wij maken de trappen helemaal op maat
  • Wij helpen u met een renovatie en onderhoud
  • Wij ontwerpen en maken houten trappen van een uitstekende kwaliteit

Wilt u ons ook laten langskomen om een houten trap te verwezenlijken? Wij gaan graag het gesprek met u aan. Zo zorgen wij voor de trap waar u altijd van heeft gedroomd!

Neem contact met ons op vanuit Ten Boer

Wilt u ons vanuit Ten Boer opdracht geven voor het ontwerpen en maken van uw ideale trap? Of heeft u behoefte aan meer informatie over onze werkwijze? Dan kunt u contact opnemen met onze trappenfabriek door te bellen naar 0512-545080 of een mail te sturen naar info@comfort-trappen.nl. Wij realiseren dan graag prachtige houten trappen in Ten Boer!