Trappen en Traprenovatie Stadskanaal

Trappen en Traprenovatie Stadskanaal

Uw specialist in trappen vindt u in Stadskanaal

Benader de trappenfabriek van Comfort Trappen als u nieuwe trappen in Stadskanaal wenst. Wij zijn uw specialist in houten trappen. Al ruim 15 jaar realiseren wij de mooiste en kwalitatief hoogstaande houten trappen voor de nieuwbouw en de verbouw. Naast het maken van nieuwe trappen, bieden we ook diensten aan in de traprenovatie. Wij maken onze trappen voor particulieren en aannemers. Kortom, schakel ons vandaag nog in als u nieuwe trappen wenst in Stadskanaal of als u niet langer wilt wachten met die traprenovatie!

Laat ons een maatwerk traprenovatie in Stadskanaal verzorgen

Heeft u al een idee wat voor een trap u wenst? Wordt het een klassieke of juist een moderne? Vanuit onze eigen werkplaats in onze trappenfabriek kunnen wij zeer veel verschillende soorten trappen maken. Weet u niet precies welke stijl, ontwerp en welk materiaal u het mooist vindt? Kom dan langs in onze showroom en laat u vrijblijvend inspireren en adviseren. Zo ontdekt u direct welke houten trappen u het meest aanspreken. Uw nieuwe trap in Stadskanaal maken wij straks volledig op maat. Uiteraard leveren wij ook maatwerk in het geval van een traprenovatie. Wij horen graag wat wij voor uw houten trappen mogen betekenen.

Speciale Projecten
Bovenkwart Trappen
foto-reportage-maart-2007-088-WP
Halfslag Trappen
1.-Klasieke-trap-opstap-donker-eiken_halfslag.
Luxe Trappen
Onderkwart Trappen
foto-reportage-maart-2007-182-WP
Rechte Steek Bordes
P3040871R-RSB-WP
Rechte Steek Trappen
DSC_3849-RS-WP
Z-Trappen

Ontdek de voordelen van onze trappenfabriek

Als u ons inschakelt voor het realiseren van houten trappen of voor een traprenovatie, dan profiteert u van vele voordelen. Onze trappenfabriek onderscheidt zich namelijk op enkele belangrijke punten van andere bedrijven. Onze vakmensen:

  • Gaan uiterst klantvriendelijk te werk
  • Plaatsen onze trappen in heel Nederland
  • Bieden de hoogste kwaliteit in houten trappen
  • Leveren ook diensten in traprenovatie en onderhoud
  • Vervaardigen uitsluitend maatwerk in onze trappenfabriek

Wilt u ook profiteren van deze voordelen? Geef dan aan ons door hoe uw ideale houten trap er uit ziet. Dan gaan wij deze ontwerpen, vervaardigen en plaatsen in Stadskanaal. Wilt u uw trap enkel een opfrisser geven? Kies dan voor een uitvoerige traprenovatie!

Meer informatie over trappen of traprenovatie?

Neem contact op met Comfort Trappen voor meer informatie en advies

Schakel uw specialist in houten trappen en traprenovatie in Stadskanaal in

Wilt u uw huidige trap in Stadskanaal laten vervangen door een nieuwe variant? Of overweegt u ons in te schakelen voor een traprenovatie? Neem dan contact op met onze trappenfabriek. Bel naar 0512-545080, stuur een e-mail naar info@comfort-trappen.nl of kom langs in onze showroom. Daar kunt u geheel vrijblijvend de nieuwste trends en tijdloze designs in houten trappen ontdekken. Wij horen graag waar uw voorkeur naar uitgaat in Stadskanaal!