Trappen en Traprenovatie Roden

Trappen en Traprenovatie Roden

Uw partner in trappen zit in Roden

Voor nieuwe trappen in Roden bent u aan het juiste adres bij de trappenfabriek van Comfort Trappen. Uw partner in houten trappen. Wij werken met een eigen bezorg- en installatieservice. Bovendien staan we klaar voor zowel particulieren als aannemers. De houten trappen die wij al meer dan 15 jaar realiseren, passen zowel in de nieuwbouw, de verbouw als bij een traprenovatie. Bent u benieuwd naar onze trappen? Neem contact met ons op als het tijd is voor een traprenovatie of als u compleet nieuwe trappen wenst in Roden!

Laat ons in Roden een maatwerk traprenovatie verzorgen

Onze trappenfabriek kan allerlei soorten trappen vervaardigen. Hiervoor beschikken we over een eigen werkplaats. Welke trap wenst u? Een klassiek of juist een modern exemplaar? Breng een bezoekje aan onze showroom om inspiratie op te doen. Bent u eruit welk ontwerp, welke stijl en welk materiaal uw voorkeur heeft? Dan gaan wij graag met u in gesprek. Op die manier weten wij precies die houten trappen op maat te maken die u wenst. Dus wenst u een compleet nieuwe trap in Roden? Of wilt u uw huidige exemplaar een opfrisser geven met een traprenovatie? Laat ons dan weten welk soort houten trappen wij mogen maken!

Speciale Projecten
Bovenkwart Trappen
foto-reportage-maart-2007-088-WP
Halfslag Trappen
1.-Klasieke-trap-opstap-donker-eiken_halfslag.
Luxe Trappen
Onderkwart Trappen
foto-reportage-maart-2007-182-WP
Rechte Steek Bordes
P3040871R-RSB-WP
Rechte Steek Trappen
DSC_3849-RS-WP
Z-Trappen

Vijf voordelen van onze trappenfabriek

Wij wijzen u graag op de vele voordelen die onze trappenfabriek u te bieden heeft. Zeker als u onze aanpak vergelijkt met die van andere bedrijven in houten trappen, zult u concluderen dat uw gewenste traprenovatie bij ons echt in de juiste, professionele handen ligt. Onze specialisten:

  • Gaan uiterst klantvriendelijk te werk
  • Plaatsen onze trappen in heel Nederland
  • Bieden de hoogste kwaliteit in houten trappen
  • Leveren ook diensten in traprenovatie en onderhoud
  • Vervaardigen uitsluitend maatwerk in onze trappenfabriek

Heeft u interesse in bovenstaande voordelen? Schakel ons dan in voor het ontwerpen, vervaardigen en plaatsen van uw gewenste houten trap in Roden. Ook als u het tijd vindt voor een zorgvuldige traprenovatie, nemen wij uw trap graag onder handen!

Meer informatie over trappen of traprenovatie?

Neem contact op met Comfort Trappen voor meer informatie en advies

Schakel ons in voor traprenovatie en nieuwe trappen in Roden

Wilt u een nieuwe trap in Roden laten realiseren? Of wilt u uw trap van een grondige traprenovatie of uitvoerige onderhoudsbeurt laten voorzien? In alle gevallen biedt onze trappenfabriek uitkomst. Kom langs in onze showroom en geef uw wensen aan ons door. Dan beschikt u in korte tijd over zeer kwalitatief maatwerk. Wenst u meer informatie? Bel naar 0512-545080 of stuur een e-mail naar info@comfort-trappen.nl. Wij komen graag naar Roden om de mooiste houten trappen of traprenovatie te realiseren!