Trappen Marum

Houten trappen Marum

Laat ons in Marum uw houten trappen op maat verwezenlijken

Wilt u uw huis in Marum laten uitvoeren met prachtige houten trappen? Dan zit u helemaal goed bij Comfort Trappen. Al meer dan 15 jaar kunnen aannemers, bedrijven, architecten en particulieren bij ons aankloppen voor het ontwerpen, maken en plaatsen van houten trappen. De trappen worden volledig op maat gemaakt, zodat ze naadloos aansluiten bij de rest van uw interieur. Heeft u behoefte aan een traprenovatie? Of wilt u inspiratie opdoen voor een nieuwe trap? Kom dan gerust langs in onze showroom in Drachten. Natuurlijk kunt u ook telefonisch contact opnemen vanuit Marum. Maak een afspraak en ga het gesprek met ons aan. Wij verwezenlijken dan graag uw ideale trap.

Kies voor een nieuwe trap of traprenovatie in Marum

Heeft u een oude trap die nodig aan vernieuwing toe is? Dan kunt u onze vakmensen inschakelen voor een traprenovatie. Wij maken gebruik van moderne technieken zodat wij op een budgetvriendelijke manier uw trap weer een frisse uitstraling kunnen geven. Natuurlijk kunt u ook direct een volledig nieuwe trap laten ontwerpen. Voordat wij aan de slag gaan met het ontwerp, willen wij eerst meer weten over uw wensen en eisen. Dat doen wij middels een gesprek. In dit gesprek geven wij u ook meer informatie over de mogelijkheden. Vervolgens starten we met het ontwerpen en maken wij in onze trappenfabriek de verschillende onderdelen. Ten slotte komen wij bij u thuis in Marum om de verschillende onderdelen vakkundig te plaatsen.

Geniet van de voordelen van onze trappenfabriek

Wenst u in Marum een traprenovatie? Of wilt u een volledig nieuwe trap laten ontwerpen door onze specialisten? Wanneer u voor onze diensten en producten kiest, geniet u van de volgende voordelen. Wij:

  • Werken zeer klantgericht
  • Zijn werkzaam door heel Nederland
  • Maken de trappen helemaal op maat
  • Helpen u met een renovatie en onderhoud
  • Ontwerpen en maken houten trappen van een uitstekende kwaliteit

Laat in het gesprek weten hoe uw ideale trap eruit ziet en wij gaan direct voor u aan de slag. Of het nu een chique houten trap is in uw hal of een eenvoudige trap naar uw zolder, wij kunnen het exact verwezenlijken zoals u wenst.

Neem contact met ons op vanuit Marum

Wilt u uw woning in Marum verrijken met prachtige houten trappen? Of wenst u een traprenovatie? Wij gaan graag voor u aan de slag. Neem contact op met de trappenfabriek via 0512-545080 of stuur een mail naar info@comfort-trappen.nl. Wij verwezenlijken dan graag een nieuwe trap of traprenovatie in Marum.