Trappen Loppersum

Houten trappen Loppersum

Wij zorgen voor prachtige houten trappen op maat in Loppersum

Zoekt u in de omgeving van Loppersum een bedrijf dat u kan helpen met nieuwe houten trappen? Benader dan Comfort Trappen. Al meer dan 15 jaar staan wij bij aannemers, bedrijven, architecten en particulieren bekend als dé specialist op het gebied van houten trappen. Wij kunnen houten trappen volledig op maat voor u realiseren. Of het nu een luxe trap is voor de hal of een eenvoudige trap voor uw zolder, u kunt altijd op onze hulp rekenen. Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Of wilt u direct een traprenovatie laten uitvoeren door onze vakmensen? Benader ons dan vanuit Loppersum en maak een afspraak.

Kies voor een nieuwe trap of traprenovatie in Loppersum

Wilt u de trap in uw woning in Loppersum volledig vernieuwen? Dan is het tijd voor een traprenovatie. De vakmensen van onze trappenfabriek helpen u graag met het uitkiezen, ontwerpen, maken en plaatsen van de trap die u wenst. Natuurlijk kunt u ons inschakelen voor een volledig nieuwe trap. Om uw ideale trap te kunnen realiseren, willen wij middels een gesprek meer te weten komen over uw wensen en eisen. Wanneer wij dit eenmaal helder hebben, kunnen wij beginnen met het inmeten van uw trap met speciale meetapparatuur. Met alle afmetingen kunnen onze specialisten beginnen met het maken van de onderdelen. Dit gebeurt in onze trappenfabriek, waar alle onderdelen ook direct in elkaar gezet worden. Op deze manier kunnen wij uw nieuwe trap al binnen een paar uur volledig plaatsen!

De voordelen van onze trappenfabriek

Wenst u in Loppersum gebruik te maken van onze mooie diensten en producten? Wanneer u voor ons kiest, geniet u van verschillende voordelen. Wij:

  • Werken zeer klantgericht
  • Zijn werkzaam door heel Nederland
  • Maken de trappen helemaal op maat
  • Helpen u met een renovatie en onderhoud
  • Ontwerpen en maken houten trappen van een uitstekende kwaliteit

Wij zorgen voor de houten trap die perfect aansluit bij de rest van uw interieur. Om uw ideale trap te kunnen realiseren, willen wij graag meer weten over uw wensen en eisen. Maak daarom vandaag nog een afspraak met onze specialist en vertel ons alles over uw ideale trap.

Geef uw wensen door vanuit Loppersum

Wilt u onze specialisten vanuit Loppersum inschakelen voor het ontwerpen en maken van een prachtige trap? Wenst u onderhoud uit te laten voeren aan uw bestaande trap? Of heeft u behoefte aan een traprenovatie? Dan kunt u contact met ons opnemen via 0512-545080 of een mail sturen naar info@comfort-trappen.nl. U kunt dan in Loppersum ook profiteren van onze expertise op het gebied van houten trappen.