Trappen en Traprenovatie Hollands Kroon

Trappen Hollands Kroon

Renovatie, onderhoud en nieuw

Zoekt u een expert in trappen in Hollands Kroon? Dan zijn wij van Comfort Trappen precies wat u zoekt. Met meer dan 15 jaar ervaring en een eigen trappenfabriek weten wij alles op het vlak van houten trappen. U vindt bij ons dan ook een ruim aanbod en de optie tot maatwerk. Wij produceren nieuwe trappen, maar u kunt ook bij ons terecht voor traprenovatie of onderhoud. Wat uw wensen ook zijn voor uw houten trap, u vindt het bij ons. Wat kunnen we voor u in Hollands Kroon doen?

Wij ontzorgen u volledig

Als specialist in trappen zetten we net een stap extra voor onze klanten. Dat begint al met onze uitgebreide kennis, ook als het gaat om veiligheid en regelgeving. Wij vertellen u precies wat wel of niet mogelijk is. Zo moet u bij trappen van meer dan 4 meter een vlak tussenstuk (bordes) plaatsen. Maar we geven meer dan alleen advies. Ook kunnen we u helpen met het maken van een ontwerp. In onze eigen trappenfabriek produceren we dan uw trappen en hierbij gebruiken we de beste materialen. En uiteraard plaatsen we uw houten trap ook in Hollands Kroon. Ons team kan u volledig ontzorgen!

Nieuwbouw en bestaande bouw

Onze klantenkring is heel divers. Wij hebben in het verleden gewerkt voor aannemers, architecten, bedrijven en uiteraard ook particulieren. Het is voor ons geen probleem om bijvoorbeeld in een heel huizenblok of flatgebouw een nieuw trappenhuis aan te leggen. U kunt ons in Hollands Kroon vragen voor zowel trappen in nieuwbouwwoningen als bestaande huizen.

5 redenen om voor ons te kiezen

Uiteraard kunt u ook een ander bedrijf vragen voor uw houten trappen. Maar wij denken dat u daarmee uzelf tekortdoet in Hollands Kroon. Want er zijn namelijk 5 hele goede redenen om voor ons te kiezen:

  1. U wordt van A tot Z begeleid (advies, ontwerp, productie en plaatsing)
  2. Wij hanteren scherpe prijzen en snelle levertijden
  3. Onze trappen zijn gemaakt van de beste kwaliteit materialen
  4. Wij voldoen aan alle belangrijke veiligheidseisen en uw houten trap ook
  5. Onze aanpak is heel klantgericht en we luisteren goed naar uw wensen

Onze trappen in Hollands Kroon?

Een houten trap van de beste materialen, op maat gemaakt en netjes geplaatst? Daarvoor zit u goed bij ons. Wilt u dat we voor u aan het werk gaan in Hollands Kroon? Dan horen wij dit graag van u. U kunt ons bellen of mailen: 0512-360408 en info@comfort-trappen.nl. U kunt ons natuurlijk ook eerst om advies vragen of informatie opvragen. Wij helpen u graag. Ook hebben we een online contactformulier dat u kunt invullen en wij zullen dan zo vlug mogelijk antwoorden. Wij zijn uw specialist in trappen in Hollands Kroon!

Meer informatie over trappen of traprenovatie?

Neem contact op met Comfort Trappen voor meer informatie en advies

Speciale Projecten
Bovenkwart Trappen
foto-reportage-maart-2007-088-WP
Halfslag Trappen
1.-Klasieke-trap-opstap-donker-eiken_halfslag.
Luxe Trappen
Onderkwart Trappen
foto-reportage-maart-2007-182-WP
Rechte Steek Bordes
P3040871R-RSB-WP
Rechte Steek Trappen
DSC_3849-RS-WP
Z-Trappen