Trappen en Traprenovatie Hellendoorn

De mooiste trappen van Hellendoorn

Voor de mooiste trappen in Hellendoorn gaat u naar Comfort Trappen. Wij plaatsen, onderhouden en renoveren trappen. Daarbij staat kwaliteit bij ons voorop. In onze eigen trappenfabriek ontwerpen en produceren wij onder andere houten trappen, waarbij wij alleen gebruikmaken van het allerbeste hout. Wij leveren maatwerk en kunnen een houten trap ontwerpen die geheel aan uw wensen en voorkeuren voldoet, rekening houdend met veiligheid en de stijl van uw woning. Naast nieuwbouw kunt u ook bij ons terecht voor traprenovaties. Wij van Comfort Trappen gaan graag voor u aan de slag in Hellendoorn!

Trapspecialist

Trappen HellendoornComfort Trappen is een gespecialiseerd bedrijf dat al meer dan 15 jaar werkzaam is in de trappenbranche. Elke dag weer trekt ons vakkundig team er weer op uit om een woning of bedrijfspand van een nieuwe trap te voorzien. Met onze kennis en specialiteit bedienen wij onze klanten door heel Nederland, zo ook u in Hellendoorn! Van begin tot eind gaan wij voor perfectie. Nadat wij uw trap in onze eigen trappenfabriek gemaakt hebben, leveren wij uw nieuwe trappen in Hellendoorn bij u af. Dit doen wij met onze eigen bezorgservice. Uw houten trap wordt op deze manier in perfecte staat bij u in Hellendoorn afgeleverd. Tevens kunnen onze vakkundig opgeleide monteurs de trap in uw woning monteren en verzorgen wij ook graag het onderhoud voor u!

Ons trappen aanbod

Comfort Trappen staat erom bekend dat wij maatwerk en kwaliteit afleveren. Voordat wij een trap voor u ontwerpen, brengen wij graag samen met u in kaart wat uw wensen en voorkeuren zijn. Nadat u een keuze heeft kunnen maken uit ons ruime assortiment, gaan wij voor u aan de slag. Ons aanbod is divers en bestaat onder meer uit:

  • Open houten trappen
  • Z-trappen
  • Bovenkwart trappen
  • Rechte steek trappen met een bordes
  • Luxe trappen, zoals klassieke wenteltrappen

Speciale projecten

Ook voor speciale projecten in Hellendoorn bent u bij Comfort Trappen aan het juiste adres. Voor elke situatie kunnen wij een oplossing op maat ontwerpen. Of het nu gaat om een bijzondere wenteltrap, een trap aan het water met een steiger of een balustrade aan het buitenkant van een woning; Comfort Trappen kan het allemaal. Informeer vrijblijvend eens naar de mogelijkheden.

Wilt u ook nieuwe trappen in Hellendoorn?

Het is u nu wel duidelijk dat u voor uw nieuwe trappen in Hellendoorn bij Comfort Trappen moet zijn. Voor vrijblijvend persoonlijk advies kunt u ons bereiken op 0512-545080. Ook kunt u uw bericht achterlaten via het online contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij hopen u snel van dienst te mogen zijn in Hellendoorn!

Meer informatie over trappen of traprenovatie?

Neem contact op met Comfort Trappen voor meer informatie en advies

Speciale Projecten
Bovenkwart Trappen
foto-reportage-maart-2007-088-WP
Halfslag Trappen
1.-Klasieke-trap-opstap-donker-eiken_halfslag.
Luxe Trappen
Onderkwart Trappen
foto-reportage-maart-2007-182-WP
Rechte Steek Bordes
P3040871R-RSB-WP
Rechte Steek Trappen
DSC_3849-RS-WP
Z-Trappen