Trappen en Traprenovatie Heerhugowaard

Trappen Heerhugowaard

Ontwerpen, produceren en plaatsen van Trappen

Heeft u trappen in Heerhugowaard die aan een opknapbeurt toe zijn? Of wilt u graag dat er een compleet nieuwe houten trap geplaatst wordt? Wat uw wensen ook zijn, bij trappenfabriek Comfort Trappen bent u altijd op de juiste plek. Wij ontwerpen, produceren, plaatsen en renoveren houten trappen. Ook geven we hierover advies, want na 15 jaar in het vak kennen we alle veiligheidseisen en regels. Na ons bezoek heeft u een compleet nieuwe houten trap die er weer prachtig uitziet. Dat wilt u toch ook in Heerhugowaard?

Trappen in Heerhugowaard

Wij leveren altijd maatwerk, waarbij we samen met u uw wensen bespreken. In sommige gevallen is helaas niet alles mogelijk, bijvoorbeeld omdat u een klein trappengat heeft. En wellicht heeft u specifieke wensen, zoals opbergruimte onder de trap. Wij vertellen u eerlijk wat wel of niet haalbaar is in Heerhugowaard. Ons aanbod bestaat uit onder meer:

  • Zowel open als gesloten trappen (van hout)
  • Rechte steektrappen, eventueel met bordes
  • Rechte steektrappen die een draai-element hebben
  • Trappen in de vorm van een ‘z’ (Z-trappen)
  • Luxe en speciale projecten (informeer hiernaar!)

Veiligheid staat voorop

Een van de redenen om een expert in te schakelen voor uw trappen in Heerhugowaard, is dat u met ons zeker weet dat de trappen veilig geplaatst worden. Hier hebben we meer dan 15 jaar ervaring in. Ook zijn we op de hoogte van alle regels en wetten. Zo moet er bij een trap van meer dan 4 meter verplicht een bordes (ook wel een vlak tussenstuk) geplaatst worden. Met ons weet u zeker dat u een goede houten trap krijgt in Heerhugowaard.

Traprenovatie

Bij ons kunt u te allen tijde terecht, of u nu gaat voor een eenvoudige, klassieke, moderne of overige trap. Voor elk budget kunnen wij iets moois ontwerpen. We zijn zowel gespecialiseerd in nieuwbouw als ook in het verzorgen van traprenovatie. Een traprenovatie zorgt er voor dat uw huis of pand weer een frisse uitstraling krijgt.

U kiest toch ook voor ons?

Hoewel wij niet de enige zijn die trappen kunnen maken en plaatsen, zijn we in Heerhugowaard wel uniek in onze aanpak. We zetten alle voordelen nog eens even voor u op een rij:

  • 15 jaar ervaring, dus vakmanschap
  • Vrijblijvend advies en hulp met ontwerp
  • Eigen productie in trappenfabriek
  • Voor zowel bedrijven als particulieren
  • Renovatie, onderhoud en compleet nieuw

Wij staan voor u klaar

Onze vakmensen staan voor u klaar in Heerhugowaard. Dit betekent dat we u vooraf vrijblijvend advies geven over trappen en de mogelijkheden. Ook kunnen we een ontwerp voor u uittekenen. Uiteraard maken we de houten trap dan voor u en komen we deze zelf plaatsen. Wilt u dat we dit alles voor onze rekening nemen? Schakel ons dan vandaag nog in door te bellen naar: 0512-360408. U mag ook een e-mail sturen naar info@comfort-trappen.nl. Wij staan klaar om aan de slag te gaan met uw trappen in Heerhugowaard!

Meer informatie over trappen of traprenovatie?

Neem contact op met Comfort Trappen voor meer informatie en advies

Speciale Projecten
Bovenkwart Trappen
foto-reportage-maart-2007-088-WP
Halfslag Trappen
1.-Klasieke-trap-opstap-donker-eiken_halfslag.
Luxe Trappen
Onderkwart Trappen
foto-reportage-maart-2007-182-WP
Rechte Steek Bordes
P3040871R-RSB-WP
Rechte Steek Trappen
DSC_3849-RS-WP
Z-Trappen