Trappen en Traprenovatie Haren

Houten trappen Haren

Schakel ons in voor uw nieuwe trappen in Haren

Is het tijd voor nieuwe houten trappen in Haren? Dan is de trappenfabriek van Comfort Trappen uw adres. U kunt ons ook inschakelen voor een traprenovatie, als uw trappen hun beste tijd hebben gehad. Al ruim 15 jaar weten diverse particulieren en aannemers ons te vinden voor het ontwerpen, vervaardigen en plaatsen van houten trappen. Wij bieden oplossingen voor de nieuwbouw en de verbouw. Bent u toe aan een nieuwe trap? Schakel ons dan in voor een traprenovatie in Haren of bekijk onze diverse trappen in onze showroom!

Nodig ons uit voor een maatwerk traprenovatie in Haren

Breng een bezoekje aan de showroom van onze trappenfabriek, als u benieuwd bent naar ons aanbod in houten trappen. Belangrijk om te weten, is dat wij maatwerk trappen maken. Hiervoor is het belangrijk dat wij uitvoerig weten wat uw wensen zijn voor uw nieuwe trap. Weet u nog niet precies hoe uw nieuwe trap er uit moet komen te zien? Wij inspireren u desgewenst graag in de laatste trends. Het mooie van houten trappen is dat deze altijd passen. In elk interieur en in elke woning. Hout is immers tijdloos en precies zo te bewerken als u wenst. Laat ons vandaag nog weten wat uw wensen zijn voor de traprenovatie in Haren.

Dit zijn de voordelen van onze trappenfabriek

Als u ons inschakelt voor een traprenovatie, dan staan u vele voordelen te wachten. Dit geldt uiteraard ook als u gecharmeerd bent van onze compleet nieuwe houten trappen. Zo weet u zeker dat onze trappenfabriek:

  • Enkel maatwerk vervaardigt
  • Trappen in heel Nederland levert
  • Uiterst klantvriendelijk te werk gaat
  • Houten trappen van de hoogste kwaliteit realiseert
  • Ook diensten in traprenovatie en onderhoud aanbiedt

Kortom, of u nou een nieuwe of een gerenoveerde houten trap wenst, u bent bij onze trappenfabriek aan het juiste adres. Geef uw wensen aan ons door, dan gaan wij direct voor u aan de slag. Of neem contact met ons op, als er een traprenovatie nodig is in Haren!

Kies in Haren voor onze houten trappen

Wilt u die essentiële traprenovatie in Haren niet langer uitstellen? Heel verstandig. Wenst u zo snel mogelijk over een nieuwe trap te beschikken? Onze trappenfabriek staat voor u klaar. Benader ons door te bellen naar 0512-545080 of stuur een mail naar info@comfort-trappen.nl. Wenst u eerst wat inspiratie op te doen over de vele opties in houten trappen? Kom dan vanuit Haren naar onze showroom en vind uw favoriete trap!

Meer informatie over trappen of traprenovatie?

Neem contact op met Comfort Trappen voor meer informatie en advies

Speciale Projecten
Bovenkwart Trappen
foto-reportage-maart-2007-088-WP
Halfslag Trappen
1.-Klasieke-trap-opstap-donker-eiken_halfslag.
Luxe Trappen
Onderkwart Trappen
foto-reportage-maart-2007-182-WP
Rechte Steek Bordes
P3040871R-RSB-WP
Rechte Steek Trappen
DSC_3849-RS-WP
Z-Trappen