Trappen en Traprenovatie Haarlemmermeer

Een nieuwe trap laten plaatsen

Trappen Haarlemmermeer Heeft u een bestaande woning of gaat u verhuizen, maar wilt u dat de trappen in Haarlemmermeer opgeknapt worden? Of heeft u nu nog geen trap en wilt u er eentje laten plaatsen? Dan kunt u uitstekend bij Comfort Trappen terecht. In onze trappenfabriek maken wij wat u wenst precies op maat. Wilt u bijvoorbeeld een open exemplaar, houten trappen of juist een klassieke wenteltrap? Wat uw wensen ook zijn, wij maken het voor u in Haarlemmermeer. Hiervoor vragen we scherpe prijzen, zodat u nooit meer betaalt dan nodig is voor uw trappen. Ook traprenovaties voeren wij graag en vakkundig voor u uit.

Onze trappen in Haarlemmermeer

In onze trappenfabriek vindt u diverse soorten trappen. Hieronder geven we u een greep uit de mogelijkheden voor u in Haarlemmermeer:

  • Z-trappen: deze hebben de vorm van de letter ‘z’, ze zijn gesloten en hebben schuinere stootborden voor een diepere traptrede
  • Onderkwart: deze beginnen met een kwart draai om vervolgens met een rechte steektrap door te gaan (zowel open als dicht is mogelijk)
  • Halfslag: de twee kwarten komen recht boven elkaar uit, wat ideaal is voor een rechthoekig trapgat en u bespaart hier veel ruimte mee (zowel linksom als rechtsom mogelijk)
  • Rechte steek: eenvoudige, maar doeltreffende trappen zonder gedraaide elementen en daardoor een voordelige oplossing die eenvoudig te monteren is en weinig ruimte nodig heeft
  • Bovenkwart: een steektrap omhoog met aan het einde een kwart draai naar links of rechts, tevens ideaal voor opbergruimte onder de houten trap

Wilt u dat we speciale projecten voor u uitvoeren in Haarlemmermeer? Dan is dat geen enkel probleem voor ons. Neem gerust contact met ons op om het een en ander door te nemen.

Kennis van wet- en regelgeving

Met meer dan 15 jaar kennis en ervaring weten wij precies wat er wel en niet mag. Als architect of aannemer zult u hier ongetwijfeld ook het een en ander over weten, maar particulieren adviseren wij graag. Zo is het bij trappen hoger dan 4 meter verplicht om een bordes te hebben. Op die manier kunt u de houten trap onderbreken. Bovendien is het een prettig rustpunt voor ouderen. Wij ontwerpen en plaatsen graag een zogenaamde rechte steek bordes trap voor u in Haarlemmermeer.

5 voordelen van Comfort Trappen

U kunt uiteraard ook een ander inschakelen voor uw trappen in Haarlemmermeer, maar u profiteert dan niet van de volgende 5 voordelen:

  1. Als trappenfabriek leveren we enkel maatwerk
  2. Wij begeleiden u gedurende het hele traject
  3. Uw wensen als klant staan bij ons centraal
  4. U kunt ons ook vragen voor traprenovatie
  5. Onze houten trappen zijn heel betaalbaar

Wilt u meer informatie?

Heeft u interesse in onze houten trappen? Dan hopen we snel van u te mogen horen. We kunnen met u meedenken over het ontwerp, de houten trap voor u maken en deze vervolgens bij u plaatsen. U heeft nergens omkijken naar en kunt genieten van ons vakwerk. Wilt u dat we aan de slag gaan in Haarlemmermeer? Neemt u dan contact op: 0512-360408 of info@comfort-trappen.nl. Uiteraard geven we u ook graag meer informatie of vrijblijvend advies over uw trappen in Haarlemmermeer.

Meer informatie over trappen of traprenovatie?

Neem contact op met Comfort Trappen voor meer informatie en advies

Speciale Projecten
Bovenkwart Trappen
foto-reportage-maart-2007-088-WP
Halfslag Trappen
1.-Klasieke-trap-opstap-donker-eiken_halfslag.
Luxe Trappen
Onderkwart Trappen
foto-reportage-maart-2007-182-WP
Rechte Steek Bordes
P3040871R-RSB-WP
Rechte Steek Trappen
DSC_3849-RS-WP
Z-Trappen