Trappen Haarlemmermeer

Precies wat u wenst

Trappen Haarlemmermeer Heeft u een bestaande woning of gaat u verhuizen, maar wilt u dat de trappen in Haarlemmermeer opgeknapt worden? Of heeft u nu nog geen trap en wilt u er eentje laten plaatsen? Dan kunt u uitstekend bij Comfort Trappen terecht. In onze trappenfabriek maken wij wat u wenst precies op maat. Wilt u bijvoorbeeld een open exemplaar, houten trappen of juist een klassieke wenteltrap? Wat uw wensen ook zijn, wij maken het voor u in Haarlemmermeer. Hiervoor vragen we scherpe prijzen, zodat u nooit meer betaalt dan nodig is voor uw trappen. Wanneer mogen we aan de slag?

Onze trappen in Haarlemmermeer

In onze trappenfabriek vindt u diverse soorten trappen. Hieronder geven we u een greep uit de mogelijkheden voor u in Haarlemmermeer:

  • Z-trappen: deze hebben de vorm van de letter ‘z’, ze zijn gesloten en hebben schuinere stootborden voor een diepere traptrede
  • Onderkwart: deze beginnen met een kwart draai om vervolgens met een rechte steektrap door te gaan (zowel open als dicht is mogelijk)
  • Halfslag: de twee kwarten komen recht boven elkaar uit, wat ideaal is voor een rechthoekig trapgat en u bespaart hier veel ruimte mee (zowel linksom als rechtsom mogelijk)
  • Rechte steek: eenvoudige, maar doeltreffende trappen zonder gedraaide elementen en daardoor een voordelige oplossing die eenvoudig te monteren is en weinig ruimte nodig heeft
  • Bovenkwart: een steektrap omhoog met aan het einde een kwart draai naar links of rechts, tevens ideaal voor opbergruimte onder de houten trap

Wilt u dat we speciale projecten voor u uitvoeren in Haarlemmermeer? Dan is dat geen enkel probleem voor ons. Neem gerust contact met ons op om het een en ander door te nemen.

Kennis van wet- en regelgeving

Met meer dan 15 jaar kennis en ervaring weten wij precies wat er wel en niet mag. Als architect of aannemer zult u hier ongetwijfeld ook het een en ander over weten, maar particulieren adviseren wij graag. Zo is het bij trappen hoger dan 4 meter verplicht om een bordes te hebben. Op die manier kunt u de houten trap onderbreken. Bovendien is het een prettig rustpunt voor ouderen. Wij ontwerpen en plaatsen graag een zogenaamde rechte steek bordes trap voor u in Haarlemmermeer.

5 voordelen van Comfort Trappen

U kunt uiteraard ook een ander inschakelen voor uw trappen in Haarlemmermeer, maar u profiteert dan niet van de volgende 5 voordelen:

  1. Als trappenfabriek leveren we enkel maatwerk
  2. Wij begeleiden u gedurende het hele traject
  3. Uw wensen als klant staan bij ons centraal
  4. U kunt ons ook vragen voor traprenovatie
  5. Onze houten trappen zijn heel betaalbaar

Wilt u meer informatie?

Heeft u interesse in onze houten trappen? Dan hopen we snel van u te mogen horen. We kunnen met u meedenken over het ontwerp, de houten trap voor u maken en deze vervolgens bij u plaatsen. U heeft nergens omkijken naar en kunt genieten van ons vakwerk. Wilt u dat we aan de slag gaan in Haarlemmermeer? Neemt u dan contact op: 0512-360408 of info@comfort-trappen.nl. Uiteraard geven we u ook graag meer informatie of vrijblijvend advies over uw trappen in Haarlemmermeer.