Trappen en Traprenovatie Enschede

Op zoek naar de trapspecialist?

Wanneer u op zoek bent naar nieuwe trappen in Enschede, bent u bij Comfort Trappen aan het juiste adres. Comfort Trappen is al meer dan 15 jaar de specialist op het gebied van trappen, traprenovatie en onderhoud. In onze eigen trappenfabriek produceren wij de mooiste houten trappen. Wij leveren in onder andere Enschede vakkundig maatwerk af. Heeft u een vraag of specifieke wens? Onze medewerkers gaan graag voor u aan de slag!

Uw eigen Comfort Trappen in Enschede

Trappen EnschedeOf u nu op zoek bent naar een eenvoudige houten trap of een compleet luxe trappenhuis, in de trappenfabriek van Comfort Trappen kunnen wij de meest uiteenlopende ontwerpen realiseren. Door middel van deskundig advies en oog voor het totaalplaatje kunnen wij trappen in verschillende stijlen en vormen leveren. Van modern tot klassiek, houten trappen, of van rechte steektrap tot halfslag trap; bij Comfort Trappen is alles mogelijk tegen een scherpe prijs. Tevens begeleiden wij u het gehele traject voor het plaatsen van trappen in Enschede, waarbij we rekening houden met veiligheid en wetgeving. Ook wanneer u uw bestaande trap wilt laten renoveren, wat in veel gevallen een goedkoper alternatief kan zijn, denken wij graag met u mee. Wanneer u een traprenovatie in Enschede overweegt, laat u dan eens door ons voorlichten.

Waarom Comfort Trappen?

Voor een op maat gemaakte trap bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden u namelijk:

  • Kwalitatief hoogstaande trappen
  • Uitstekende klantenservice
  • Op maat gemaakt in onze eigen trappenfabriek
  • Specialist in onderhoud en renovatie
  • Eigen bezorgservice in Enschede

U wilt natuurlijk ook een goede service en advies op maat. Kiest u dan ook voor ons.

Meer weten over ons aanbod?

Voor de beste kwaliteit moet u bij ons zijn. Houten trappen voor uw woning, bedrijf of garage; wij begeleiden u van A tot Z. Perfectie van begin tot eind staat hoog bij ons in het vaandel en met onze uitstekende service nemen wij u een hoop uit handen. Heeft u interesse en wilt u meer informatie over onze trappen? Neem dan gerust contact met ons op. Bel ons op: 0512-545080 of mail naar info@comfort-trappen.nl. Ook kunt u vrijblijvend een bericht achterlaten via het contactformulier op onze website. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Wellicht geniet u binnenkort al van onze trappen in Enschede!