Trappen en Traprenovatie Eelde

Houten trappen Eelde

Laat ons nieuwe trappen realiseren in Eelde

Voor de mooiste houten trappen in Eelde moet u bij de trappenfabriek van Comfort Trappen zijn. Bent u toe aan nieuwe trappen? Of gunt u uw huidige trap een tweede leven, door deze te voorzien van een grondige traprenovatie? Wij realiseren al meer dan 15 jaar maatwerk oplossingen voor zowel particulieren als aannemers en voor zowel de nieuwbouw als de verbouw. Wilt u ontdekken wat er tegenwoordig zoal mogelijk is met houten trappen? Bezoek dan vanuit Eelde onze showroom, bekijk de diverse trappen en plan met ons die langverwachte traprenovatie in!

Nodig ons in Eelde uit voor een maatwerk traprenovatie

Overweegt u uw huidige trap te vervangen door een nieuw exemplaar? Maar twijfelt u nog enorm tussen de huidige trends en mogelijkheden? Kom dan naar de showroom van onze trappenfabriek en bekijk welke houten trappen wij zoal kunnen ontwerpen, vervaardigen en plaatsen. Deel uw wensen vervolgens met ons, zodat wij in onze werkplaats aan de slag kunnen met uw gewenste maatwerk trap. Fijn om te weten, is dat wij beschikken over een eigen bezorg- en installatieservice. Deze heeft al vele trappen in onder andere Eelde mogen realiseren. Volgt u ook? Maak een afspraak met ons voor een traprenovatie of laat ons compleet nieuwe trappen voor u creëren!

Profiteer van de voordelen van onze trappenfabriek

Wij hebben u vele voordelen te bieden. Ongeacht of u nou interesse heeft in onze nieuwe houten trappen of ons uit wilt nodigen voor een traprenovatie. Wist u bijvoorbeeld al dat onze trappenfabriek:

  • Enkel maatwerk vervaardigt
  • Trappen in heel Nederland levert
  • Uiterst klantvriendelijk te werk gaat
  • Houten trappen van de hoogste kwaliteit realiseert
  • Ook diensten in traprenovatie en onderhoud aanbiedt

Kortom, onze trappenfabriek is uw professionele partner als u behoefte aan een nieuwe of gerenoveerde houten trap. Laat ons uw wensen aan onze mogelijkheden koppelen. Bezoek onze showroom of neem contact met ons op, en plan die langverwachte traprenovatie in Eelde in!

Ontmoet vanuit Eelde uw partner in houten trappen

Bent u klaar voor die benodigde traprenovatie in Eelde? Of kijkt u nu echt lang genoeg tegen die oude trap aan? Maak dan kennis met onze bewezen trappenfabriek! Geef uw wensen aan ons door via 0512-545080 of stuur een mail naar info@comfort-trappen.nl. Heeft u nog geen idee van welke houten trappen het mooiste staan in uw woning? Kom dan vanuit Eelde langs in onze showroom en vraag ons om vakkundig advies!

Meer informatie over trappen of traprenovatie?

Neem contact op met Comfort Trappen voor meer informatie en advies

Speciale Projecten
Bovenkwart Trappen
foto-reportage-maart-2007-088-WP
Halfslag Trappen
1.-Klasieke-trap-opstap-donker-eiken_halfslag.
Luxe Trappen
Onderkwart Trappen
foto-reportage-maart-2007-182-WP
Rechte Steek Bordes
P3040871R-RSB-WP
Rechte Steek Trappen
DSC_3849-RS-WP
Z-Trappen