Trappen en Traprenovatie Drachten

Op zoek naar een nieuwe trap of specialist in traprenovatie?

Bent u van plan om een traprenovatie uit te laten voeren bij u thuis of bij uw bedrijf in drachten? Wat dacht u van de mogelijkheden van Comfort Trappen. Wij kunnen u in alle delen van het land, dus ook in Drachten, voorzien van een mooie trap. Wij produceren en ontwikkelen houten trappen en leveren deze aan zowel aannemers als aan particulieren. Met een eigen bezorgdienst en de mogelijkheid tot installatie kunt u altijd rekenen op een goede trap en een mooie resultaat. Wilt u meer weten over traprenovatie of de mogelijkheden voor nieuwe trappen die wij u kunnen bieden in de omgeving van Drachten, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen.

Altijd een trap op maat gemaakt

Uiteraard wilt u bij het opknappen van uw woning in Drachten de weg naar boven kunnen vinden. Aan trappen ontkomt niemand in zijn huis, tenzij er geen verdiepingen zijn. Bij ons kunt u rekenen op tal van mogelijkheden. Waar geen enkel huis hetzelfde is betekend het dus dat de ontwikkeling van uw nieuwe trap geheel op maat zal moeten gebeuren. Op basis van de maatvoering die bij u in Drachten in uw huis geldt kunnen wij dat leveren wat u zoekt. Ook qua stijlen hebben wij vele mogelijkheden, waarbij klassiek stijlvol of juist heel modern uiteraard mogelijk is.

Wat wij kunnen bieden

Onze ontwikkeling gaat verder en uiteraard is het bij ons mogelijk om een complete trap af te nemen. Hieronder vindt u een overzicht van alle producten die wij altijd aan u kunnen uitleveren.

  • Antislip producten
  • Bevestigingsmaterialen
  • Leuningen en accessoires
  • Onderhoudsproducten
  • Spijlen
  • Trappen

Trappen en Traprenovatie Drachten

Speciale Projecten
Bovenkwart Trappen
foto-reportage-maart-2007-088-WP
Halfslag Trappen
1.-Klasieke-trap-opstap-donker-eiken_halfslag.
Luxe Trappen
Onderkwart Trappen
foto-reportage-maart-2007-182-WP
Rechte Steek Bordes
P3040871R-RSB-WP
Rechte Steek Trappen
DSC_3849-RS-WP
Z-Trappen

Trappen voor ondernemers

Voor die ondernemers die graag het totaalpakket aan een klant willen geven kunnen wij uiteraard ook in Drachten alle materialen nauwkeurig op maat uitleveren. Buiten dat staan wij uiteraard graag met een advies voor u klaar, zodat uiteindelijk als eindresultaat bij u in Drachten de perfecte trap zelf komen te staan. Wij gaan niet alleen voor productie, maar dit moet uiteraard allemaal tot in perfectie worden uitgevoerd.

Neem contact op met Comfort Trappen

Als u meer wilt weten over de verschillende materialen die wij voor uw trap kunnen leveren, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zijn voor informatie over materialen of traprenovatie uiteraard te bereiken per telefoon, fax en u kunt ons ook mailen om uw project in Drachten tot een goed einde te laten brengen.

Meer informatie over trappen of traprenovatie?

Neem contact op met Comfort Trappen voor meer informatie en advies

Ontvang informatie over houten trappen, moderne trappen en traprenovatie in Drachten

Als u plannen heeft om te gaan kiezen voor een nieuwe trap bij u in Drachten, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. U kunt voor houten trappen, moderne trappen en traprenovatie bellen of mailen. U bent uiteraard altijd welkom voor een vrijblijvende aanvraag. Uw nieuwe houten trap of traprenovatie in Drachten kunnen wij tot in de puntjes voor u regelen.