Trappen en Traprenovatie Delfzijl

Houten trappen Delfzijl

Bij behoefte aan nieuwe trappen in Delfzijl

Benader de trappenfabriek van Comfort Trappen bij behoefte aan nieuwe trappen in Delfzijl. Wij maken de mooiste houten trappen voor zowel de nieuwbouw als de verbouw. Heeft uw huidige huidige trap zijn beste tijd gehad, maar gunt u deze nog wel een tweede leven? Kies dan voor een traprenovatie. Al ruim 15 jaar helpen wij particulieren en aannemers aan precies die trappen die zij wensen. Bent u gecharmeerd van onze houten trappen? Wilt u ons inschakelen voor een traprenovatie? Wij heten u vanuit Delfzijl van harte welkom in onze showroom!

Nodig ons uit in Delfzijl voor een maatwerk traprenovatie

Loopt u al een tijdje rond met het idee uw huidige trap te vernieuwen door een nieuw exemplaar? Maar heeft u nog geen idee van de huidige mogelijkheden en trends? Doe dan volop inspiratie op tussen de houten trappen in de showroom van onze trappenfabriek. Ook voorzien wij u desgewenst van passend advies. Laat ons vervolgens uw wensen weten, dan vertalen wij deze in onze werkplaats naar dé maatwerk trap voor bij u in Delfzijl. Heeft u geen interesse in compleet nieuwe trappen, maar is het wel nodig ons in te schakelen voor een uitvoerige traprenovatie? Ontdek dan snel hoe wij oude houten trappen weer als nieuw kunnen maken!

Profiteer van de voordelen van onze trappenfabriek

Of u nou een kijkje wilt nemen tussen onze nieuwe houten trappen of ons puur in wilt schakelen voor een onmisbare traprenovatie, wij hebben u vele voordelen te bieden. Onze trappenfabriek:

  • Vervaardigt uitsluitend maatwerk
  • Gaat uiterst klantvriendelijk te werk
  • Levert onze trappen in heel Nederland
  • Realiseert houten trappen van de hoogste kwaliteit
  • Biedt ook diensten in traprenovatie en onderhoud aan

Overweegt u onze trappenfabriek in te schakelen, nu u interesse heeft in een nieuwe of gerenoveerde houten trap? Bezoek dan eerst onze showroom. Daar koppelen wij uw wensen graag aan onze mogelijkheden. En wij plannen dan meteen ons bezoekje aan Delfzijl voor die langverwachte traprenovatie!

Ontmoet vanuit Delfzijl uw specialist in houten trappen

Wacht niet langer met die benodigde traprenovatie in Delfzijl. Laat ons ook u verblijden met een nieuwe trap! Onze trappenfabriek hoort graag wat uw wensen zijn. Geef ze aan ons door via 0512-545080 of stuur een e-mail naar info@comfort-trappen.nl. Wilt u graag eerst volop geïnspireerd worden door onze verschillende variaties in houten trappen? Breng dan vanuit Delfzijl een bezoekje aan onze showroom en ontdek al uw mogelijkheden!

Meer informatie over trappen of traprenovatie?

Neem contact op met Comfort Trappen voor meer informatie en advies

Speciale Projecten
Bovenkwart Trappen
foto-reportage-maart-2007-088-WP
Halfslag Trappen
1.-Klasieke-trap-opstap-donker-eiken_halfslag.
Luxe Trappen
Onderkwart Trappen
foto-reportage-maart-2007-182-WP
Rechte Steek Bordes
P3040871R-RSB-WP
Rechte Steek Trappen
DSC_3849-RS-WP
Z-Trappen