Trappen en Traprenovatie De Marne

Houten trappen De Marne

Laat ons houten trappen op maat realiseren in De Marne

Wilt u uw woning in De Marne verrijken met prachtige houten trappen? Neem dan contact op met Comfort Trappen, de specialist op het gebied van houten trappen. Wij helpen aannemers, bedrijven, architecten en particulieren met het ontwerpen, maken en plaatsen van prachtige trappen. Deze trappen worden volledig op maat gemaakt in onze fabriek. Heeft u behoefte aan inspiratie voor uw nieuwe houten trap? Dan kunt u een bezoekje brengen aan onze showroom in Drachten. Naam vandaag nog contact met ons op voor een afspraak. Wat voor trap kunnen wij voor u realiseren in De Marne?

Wij verwezenlijken een nieuwe trap of traprenovatie in De Marne

Heeft u in De Marne een oude trap die u volledig wilt vernieuwen? Dan kunt u onze vakmensen inschakelen voor een traprenovatie. Heeft u toch liever een volledig nieuwe trap voor uw nieuwbouwhuis? Dan kunt u ook bij ons aankloppen. Wanneer u ons inschakelt voor de realisatie van een trap, zullen wij eerst het gesprek met u aangaan. In dit gesprek vertellen wij u over de verschillende mogelijkheden en willen wij meer weten over uw wensen voor een nieuwe trap. U kan bijvoorbeeld zelf het ontwerp, het materiaal en de stijl bepalen. Wanneer wij alles helder hebben, vertalen wij het in een ontwerp. Met dit ontwerp gaan wij aan de slag in onze fabriek. Met behulp van geavanceerde machines worden hier alle onderdelen voor de trap gemaakt. Vervolgens worden alle onderdelen in elkaar gezet. De trap wordt dan binnen een paar uur bij u thuis geplaatst.

Dit zijn de voordelen van onze trappenfabriek

Wilt u in De Marne een prachtige nieuwe trap door ons laten realiseren? Wanneer u voor onze diensten en producten kiest, geniet u van verschillende voordelen. Wij:

  • Werken zeer klantgericht
  • Zijn werkzaam door heel Nederland
  • Maken de trappen helemaal op maat
  • Helpen u met een renovatie en onderhoud
  • Ontwerpen en maken houten trappen van een uitstekende kwaliteit

Bent u al overtuigd om te kiezen voor onze diensten? Wij gaan graag voor u aan de slag om een houten trap voor u te maken of uw oude trap te renoveren. Maak een afspraak en informeer onze specialist over uw wensen en eisen.

Bel of mail ons vanuit De Marne

Wenst u in De Marne de hulp van onze specialist bij het ontwerpen en maken van uw ideale trap? Heeft uw oude trap behoefte aan gedegen onderhoud? Of wenst u een traprenovatie? Neem dan contact op met de trappenfabriek via 0512-545080 of stuur een mail naar info@comfort-trappen.nl. Wij helpen u in De Marne dan graag aan de nieuwe trap of traprenovatie die u wenst!

Meer informatie over trappen of traprenovatie?

Neem contact op met Comfort Trappen voor meer informatie en advies

Speciale Projecten
Bovenkwart Trappen
foto-reportage-maart-2007-088-WP
Halfslag Trappen
1.-Klasieke-trap-opstap-donker-eiken_halfslag.
Luxe Trappen
Onderkwart Trappen
foto-reportage-maart-2007-182-WP
Rechte Steek Bordes
P3040871R-RSB-WP
Rechte Steek Trappen
DSC_3849-RS-WP
Z-Trappen