Trappen en Traprenovatie Bedum

Houten trappen Bedum

Wij maken houten trappen op maat in Bedum

Zoekt u in de omgeving van Bedum een specialist op het gebied van houten trappen? Dan bent u aan het juiste adres bij Comfort Trappen. Ruim 15 jaar geleden zijn wij gestart met het ontwerpen, maken en plaatsen van houten trappen voor bedrijven en particulieren. Wij hebben ons daarbij voornamelijk gespecialiseerd in trappen voor nieuwbouw, verbouw en renovatie. De trappen worden volledig op maat gemaakt door onze vakmensen. Hierbij worden uw wensen en eisen als uitgangspunt genomen. Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden op het gebied van houten trappen? Kom dan eens langs in onze showroom in Drachten. Natuurlijk kunt u ook direct een afspraak met ons maken vanuit Bedum. Wij helpen u dan graag aan de trap die u wenst.

Gaat u in Bedum voor een traprenovatie of een nieuwe trap?

Wanneer u uw woning in Bedum wilt verrijken met een nieuwe trap, zit u bij ons helemaal goed. Wij ontwerpen, maken en leveren de mooiste trappen helemaal op maat. In een gesprek ontdekken we graag met u welk type trap het beste bij uw woning past. Of het nu een statige trap is voor in uw hal of een eenvoudige trap naar de zolder, wij kunnen het voor u verwezenlijken. Wij zorgen voor een ontwerp en maken vervolgens de verschillende onderdelen van de trap in onze trappenfabriek. Wanneer alle onderdelen zijn gecreëerd, komen wij bij u thuis om de trap vakkundig te plaatsen. Naast een volledig nieuwe trap kunnen wij u ook helpen met een traprenovatie. Wij geven uw trap op een budgetvriendelijke manier weer een frisse uitstraling.

Van deze voordelen profiteert u bij onze trappenfabriek

Wanneer u in Bedum voor onze diensten kiest, kunt u profiteren van verschillende voordelen. Wij onderscheiden ons als trappenfabriek op de volgende punten van andere aanbieders van trappen:

  • Wij werken zeer klantgericht
  • Wij zijn werkzaam door heel Nederland
  • Wij maken de trappen helemaal op maat
  • Wij helpen u met een renovatie en onderhoud
  • Wij ontwerpen en maken houten trappen van een uitstekende kwaliteit

Wij gaan graag voor u aan de slag met het ontwerpen van uw ideale trap. Wist u dat wij eigen bezorgservice hebben? Met deze bezorgservice zorgen wij ervoor dat uw trap in perfecte staat wordt geleverd.

Benader ons voor trappen op maat in Bedum

Wilt u in Bedum onze vakmensen inschakelen voor het realiseren van een nieuwe trap? Heeft u behoefte aan een traprenovatie? Of heeft uw trap onderhoud nodig? Benader ons voor een afspraak via 0512-545080 of stuur een mail naar info@comfort-trappen.nl. Wij helpen u dan graag aan de nieuwe trap of traprenovatie in Bedum die u wenst.

Meer informatie over trappen of traprenovatie?

Neem contact op met Comfort Trappen voor meer informatie en advies

Speciale Projecten
Bovenkwart Trappen
foto-reportage-maart-2007-088-WP
Halfslag Trappen
1.-Klasieke-trap-opstap-donker-eiken_halfslag.
Luxe Trappen
Onderkwart Trappen
foto-reportage-maart-2007-182-WP
Rechte Steek Bordes
P3040871R-RSB-WP
Rechte Steek Trappen
DSC_3849-RS-WP
Z-Trappen