Trappen en Traprenovatie Appingedam

Houten trappen Appingedam

Laat ons houten trappen op maat maken en plaatsen in Appingedam

Wilt u prachtige houten trappen laten realiseren in Appingedam? Kies dan voor de diensten en producten van Comfort Trappen. Al ruim 15 jaar staan wij bekend als dé specialist op het gebied van houten trappen. Aannemers, bedrijven, architecten en particulieren kunnen ons inschakelen voor het ontwerpen, maken en plaatsen van trappen. Deze trappen worden volledig op maat gemaakt, zodat ze perfect bij de rest van uw interieur passen. Wilt u uw oude trap vernieuwen? U kunt onze vakmensen ook inschakelen om een traprenovatie uit te voeren. Neem vandaag nog contact met ons op vanuit Appingedam en geef uw wensen wat betreft de traprenovatie of nieuwe trap aan ons door.

Wij zorgen voor een traprenovatie of een nieuwe trap in Appingedam

Wilt u uw interieur in Appingedam een compleet nieuwe uitstraling geven? Dan kunt u via Comfort Trappen een compleet nieuwe trap laten ontwerpen en maken. Om uw ideale trap te kunnen verwezenlijken, gaan wij met u in gesprek en vragen wij naar uw wensen en eisen. Tegelijk zetten wij uw ideeën om in een ontwerp en leggen wij verschillende mogelijkheden aan u voor. U kunt bijvoorbeeld het materiaal en de vorm helemaal zelf bepalen. Met het ontwerp en de afmetingen gaan wij aan de slag in onze trappenfabriek. Wij maken hier verschillende onderdelen die later worden bezorgd bij u thuis. Hier zal onze vakman de trap op de juiste manier plaatsen. Wilt u niet direct een volledig nieuwe trap aanschaffen? Dan kunt u ons ook inschakelen voor een traprenovatie!

Onze trappenfabriek laat u profiteren van de volgende voordelen

Kies voor onze producten en diensten in Appingedam en geniet van verschillende voordelen. Wij onderscheiden ons als trappenfabrikant bijvoorbeeld op de volgende punten van andere aanbieders van trappen:

  • Wij werken zeer klantgericht
  • Wij zijn werkzaam door heel Nederland
  • Wij maken de trappen helemaal op maat
  • Wij helpen u met een renovatie en onderhoud
  • Wij ontwerpen en maken houten trappen van een uitstekende kwaliteit

Wist u dat wij ook onze eigen bezorgservice hebben? Middels deze bezorgservice kunnen wij uw nieuwe trap in een perfecte staat bij u bezorgen. Wij leveren dus niet alleen een top product maar ook een topservice!

Neem contact op voor trappen op maat in Appingedam

Wenst u de hulp van onze vakmensen bij het realiseren van houten trappen in Appingedam? Of wilt u een traprenovatie laten uitvoeren? Maak dan snel een afspraak via 0512-545080 of stuur een mail naar info@comfort-trappen.nl. Wanneer kunnen wij aan de slag gaan met het realiseren van uw nieuwe trap of traprenovatie in Appingedam?

Meer informatie over trappen of traprenovatie?

Neem contact op met Comfort Trappen voor meer informatie en advies

Speciale Projecten
Bovenkwart Trappen
foto-reportage-maart-2007-088-WP
Halfslag Trappen
1.-Klasieke-trap-opstap-donker-eiken_halfslag.
Luxe Trappen
Onderkwart Trappen
foto-reportage-maart-2007-182-WP
Rechte Steek Bordes
P3040871R-RSB-WP
Rechte Steek Trappen
DSC_3849-RS-WP
Z-Trappen