Trappen en Traprenovatie Appelscha

Uw trap is toe aan vervanging?

Iedereen kent het volgende scenario wel: u woont al jarenlang gelukkig in uw huis in Appelscha, maar uw trap begint inmiddels tekenen van slijtage te tonen. De treden zijn afgeschaafd, de leuning begint te splinteren, de traptreden beginnen misschien zelfs al een beetje te buigen en kraken.. Wees verstandig en ga voor een nieuwe trap. Dit is zowel een veilige als een esthetische keus: een nieuwe trap geeft uw huis namelijk direct een boost. Het lijkt of uw hele huis een professionele make-over heeft gehad! Wacht dus niet langer en breng een bezoekje aan de trappenfabriek van Comfort Trappen.

Een trap op maat laten maken

Onze experts Trappen Appelschanemen graag de tijd voor u en uw wensen aangaande trappen in Appelscha. Welke stijl heeft uw huis in Appelscha? Naar welk soort trap bent u op zoek? Vele mensen zijn u al voorgegaan en hebben een bezoekje gebracht aan onze trappenfabriek. Zij zijn nu allemaal in het bezit van een mooie moderne, klassieke of houten trap. Sluit u vandaag nog aan bij deze groep mensen en kies ook voor een nieuwe trap. U zult zien dat een nieuwe trap in huis direct uw hele woning ophaalt.
Heeft u uw droomtrap gevonden? Dan wordt het gehele vervolgtraject uitvoerig met u besproken: wat zijn de maten van de plek waar de trap moet komen, in welke kleur wilt u de trap hebben, wanneer wilt u de trap gemonteerd hebben in uw huis in Appelscha? En voordat u het weet is uw huis veranderd in uw droomhuis, dankzij de nieuwe trap. Kies dus vandaag nog voor nieuwe trappen in Appelscha.

Traprenovatie

U kunt bij ons te allen tijde terecht, of u nu gaat voor een eenvoudige, klassieke, moderne of overige trap. Voor elk budget kunnen wij iets moois ontwerpen. We zijn zowel gespecialiseerd in nieuwbouw als ook in het verzorgen van traprenovatie. Een traprenovatie zorgt er voor dat uw huis of pand weer een frisse uitstraling krijgt. Wij komen bij u langs in Appelscha en kunnen uw trap binnen no-time opmeten. Op deze manier hoeven we de onderdelen niet meer ter plaatse op te meten maar kunnen we direct monteren in de fabriek. Dit zorgt voor een aanzienlijke tijdsbesparing. Zo keldert de kostprijs van ons product en dat merkt u in de prijs.

De voordelen van een nieuwe trap

Wilt u uw huis in Appelscha een mooie make-over geven door nieuwe trappen toe te voegen? Kies dan voor Comfort Trappen om de volgende redenen:

  • Wij leveren enkel topkwaliteit
  • Onze medewerkers hebben ruim 15 jaar ervaring
  • Wij hebben zowel gewaardeerde klassiekers als de nieuwste trends
  • Wij leveren op bestelling in Appelscha
  • Onze medewerkers hebben goede kennis van allerhande trappen

Ontvang informatie over houten trappen, moderne trappen en traprenovatie

Kies voor kwaliteit, dus kies vandaag nog voor nieuwe trappen of traprenovatie in Appelscha. Of u nu moderne of klassieke houten trappen wilt. Bel snel met 0512-545080 of schrijf een e-mail naar info@comfort-trappen.nl. Wij zien u graag terug tussen onze trappen: wij maken met plezier mooie trappen voor Appelscha!

Meer informatie over trappen of traprenovatie?

Neem contact op met Comfort Trappen voor meer informatie en advies

Speciale Projecten
Bovenkwart Trappen
foto-reportage-maart-2007-088-WP
Halfslag Trappen
1.-Klasieke-trap-opstap-donker-eiken_halfslag.
Luxe Trappen
Onderkwart Trappen
foto-reportage-maart-2007-182-WP
Rechte Steek Bordes
P3040871R-RSB-WP
Rechte Steek Trappen
DSC_3849-RS-WP
Z-Trappen